Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se kod nas umjesto VSS kadra finansira VŠS kadar...neko završi srednju dobrim uspjehom i upiše besplatan studij od 2 godine, a neko ko studira 3+2 ETF mora sve platiti. Welcome to BiH
@zanimljiv bitna je hiperprodukcija kadrova koji nemaju strucju spremu za inostranstvo a mogu nesto da urade nasim poslodavcima uz malu platu.
@zanimljiv placaj sta nas briga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BIT Alijansa sindilat poslodsvaca s viojem smanjivanja plata radnicima i to vlada podrzava...
@Strelax7 sto ste ljubomorni haha
vlada finansira - plaća privatnu firmu koja će obučiti 150 studenata za šta ...?
Studenti su govna
Bravo Vlada KS! Definitvno najbolji skup politicara u BiH ikada
BRAVO!!!!
Bravo Vlada KS! Definitvno najbolji skup politicara u posljeratnoj BiH ikada
Da li brojite, vi SDA uhljebi, sve ove dobre poteze vlade KS-a u zadnjih 11 mjeseci...vjerujem da brojite, a hajde onda sada izbrojite sve dobre poteze vlada na celu sa SDA-a strankom u zadnjih jedanaest godina (ako ih uopste ima) i uporedite, bas bih volio da vidim tu analizu. Kladim se da je vise dobrog za stanovnike KS-a ucinjeno u manje od zadnjih godina dana, nego ikada prije pod vladavinom SDA!
@bosq23 POSALJI UPIT VELICANSTVENOM BOSNJACKOM KRMKU HARISU ZAHIRAGICU, ON CE TI U 3 RECENICE OBJASNITI, STA JE SDA URADILA ZADNJIH 30 I STA CE URADIT NAREDNIH 30 GODINA
@nokemo Ma ja sam uvjeren da je on ovdje na ovom forumu jedan od aktivnijih SDA botina, tako da ce se prepoznati. Kamo srece da su u SDA svi kao Zahiragic, jer bi to zancilo totalni krah SDA!
Vlada KS finansira IT studente, dok zelena poreska uprava vodi grcevitu borbu protiv IT industrije. PAMETNOM DOSTA.
Studenti IT programa Klasicni kurs Osnove poznavanja rada na kompjuteru i on je sad strucnjak Ja ubleharenja majko draga
@rajvosa1987sa nije ni strucnjak onaj koji zavrsi ETF, niti bilo koji drugi fakultet. Za rad u IT industriji potrebno je svakodevno i cjelozivotno ucenje. Imam prijatelje koji su samouki programeri i koji su bolji i zaradjuju vise od onih koji su zavrsili ETF sa super ocjenama.
@rajvosa1987sa auh hajde onda ti zavrsi studijski program na ETF-u ili PMF-u kad si toliki strucnjak. pretpostavljam da ni srednju nemas.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Svaka cast