Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Vlada KS, najbolja do sad :)
Pozovite mog Omera, ima zlatne ruke i jos bolju masinu
Manki po cemu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pijacarska roba iz podruma sa vatrenim cijenama jer je skenderija, hvala ali ne hvala
Ovo su Skenderija i Općina već jednom uradili 96. i onda elegantno s&ebali sve 'nepodobne' privrednike koji su doprinijeli tom projektu i uložili vlastite novce u Skenderiju.
a) prvo odblokirajte račun Skenderije b)Tužilaštvo i Sud mora osuditi odgovorne direktore za milionske malverzacije,krađe i korupciju c)sem trenutnog direktora,danas Skenderijom upravljaju nesposobne osobe,a to su načelnici sektora. Osobe sumnjivih diploma.Skenderiju dakle "vode": bivši stolar,četiri bivša portira.... Odron.... I trenutno ima sumnjivih poslova,ugovora i sl.
O cemu pricamo,o Enfild-u kojeg ce rusiti i praviti bolje -funkcionalnije ili Wembly-u kojeg takodje ruse i prave bolje funkcionalnije.I jedno i drugo je starije od Skenderije.Koja glupost.Otaviti dom mladih ostalo RUSITI I PRAVITI BOLJE.Pametan ide gdje je bolje,budala ostaje gdje je naucio.
Dom Mladih treba srusiti, zatim napraviti Arenu Sportova Mladih koja ce sadrzavati terene za aktuelne svjetske sportske discipline. Malonogometni teren-rukometni, odbojkaski, teniske otvorene terene za turnire /sa tribinama, bazene za plivanje, terene za rekreaciju trcanje i sl. Dvorana za Sajmove. Sa lomercijalnom zgradom koja ce ponuditi privrednicima poslovne prostore. Parking garazu i park sa fontanom. Sve to moze stati!
IMA ZNACAJ ZA MEMORIJU sarajlija a za papke tu treba podici jos jedan bingo...kaze kupuj u bingu nemoj u konzumu a u bingu sve isti uvozni proizvodi kao konzumu ahahaha, plus sto bingo uveo Tesco na trziste i njihova gmo sranja
@nekaDJodmaDoleCJ ostaje dobit u drzavi ovako dobit ode iz drzave, skontaj malo
Moj brate, valja to sve poobnavljat što su ove SDA saburli minderlije i sečijaško - trezorske socijal patriote pokrale u ime napaćene jedine,nedjeljive i jedinstvene BiH..Bravo novoj vladi Sarajeva..
Treba obnoviti, ipak je to kultno mjesto sarajeva, da je vratit jos onu staru sarajevsku raju kad je sarajevo bilo pravi gospodski grad, centar kulture, a ne danas sa ovim arapima i sandzaklijama, sramota u sta su pretvorili grad
@daydream e nece moci jer u toj staroj sarajevskoj raji ima puno vatahr i binasr a danasnjoj carsiji je tu tesko ugoditi, oni bi htjeli binasr i vatahr al da se puno ne isticu nego onako vise da ukrasavaju i da ih mogu pokazivati kad zatreba
Samo vi obnavljaj te a ostatak drzave neka truhne
Treba je srusiti i praviti nesto novo.Svemu dode kraj i Skenderija izgleda staro i oronulo
Skenderiju preba il Srusiti.. napraviti arenu sa trgom za koncerte ispred..
bravo odlicna ideja
Pa fino, neka se makar nesto radi i gradi.
Nista je ne obnavljajte. Kakva god "ikona" grada bila, ona je potonula. Dvorana ok. Srusite dio, napravite veliki parking koji ionako treba u pretijesnom Sarajevu. Jednom prije 15godina otisla i imala dojam da sam dosla u zatvorenu pijacu.
U rupu bez dna?