Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klinac im dati, pustili su da to sve zahrđa i sad im trebaju milioni da hrđu počiste .... Treba upozorit Hrvate i to lijhepo minirat nek ide u 3 p,m. jer opet će za 10 godina tražit 2-3 miliona da ih ponovo " prefarbaju " . . . ! ! !
Ma ne mogu ofarbati ove silose za 2 miliona... ovo je bacanje para, rad bez bilo kakve strategije, cisto da neko dobije posao...
@marko063 ..... A to ti želiš reči da oni rade savjesno, da se vodi računa o svemu ... ? ? ? Pa čovječe o ovim terminalima se čuje samo kad im se gubitci zbrajaju i kad kao sad treba da spizde koji miliončić ... ! ! !
koji ce im klinac sirova nafta kad nemaju rafinerije na istom mjesto..
skladišti se gotovo gorivo
treba uložiti u nešto odakle se može izvući korist ali ulagati da drugi zarade....
Pranje kesha nista drugo kao i sve ove godine .
mogu li ja biti direktor
Nije to nista prema 20 miliona koje je vlada isplatila Englezima zbog prekida ugovora o najmu, kad su se SDA i HDZ upravitelji inatili o podjeli tala.
Da je srece trebalo je i davno
Ajde svojim putem idi dalje, ne trebam ja tvoje terminale, pa da poslije pricas Vlada je dala... nije to šala, nije to šalaaa...
kada bi ti novci otisli tamo gdje su namijenjeni bilo bi ok. Iako ta cifra za naftni terminal ne znaci nista, ali odnekle bi se moralo poceti. Ali svima je jasno gdje ce ti novci zavrsiti...barem 40% od toga :)
ŽELJEZNICA OD PLOČA DO OSIJEKA bi mogla imati dodatni značaj za Mađarsku ali i mnogo šire. To se približno poklapa i sa autocestovnim projektom Koridor 5C.
Nekome iz SDA zafalilo sitna djeci za dzeparac da dadnu pa ce ova dva miliona taman to poklopiti. BTW, sta je sa onih naftnih rezervi sto se placa 0.01 KM na svaki litar, gdje je taj novac i gdje je nafta. Stoko lopovska nezajazljiva.
yebbem vam majku SDAovsku po sred usta
Još jedno bacanje para jer će stvarni utrošak sredstava biti otprilike: Izrada projekta (neko od familije)-1 million Plate i naknade - 700 hiljada rekonstrukcija jednog objekta preko dajdžine firme - 300 hiljada :)