Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rubrika vjerovali ili ne.
Kasno je za vaše mjere, nesposobni ste za bilo šta! Ljudi već masovno dobijaju otkaze kod privatnika jer je država zakazala sa subvencijama i konkretnim mjerama! Sce što nudite to su neka prolongiranja plaćanja ali nigdje nema finansijske pomoći firmama! Privrednici su prepušteni sami sebi!
Ovi iz RS-a sad kazu da im drzava treba pomoci. Ccccc....
Kazu papci sta ce farme krava u drustvenom sektoru??Pa brate vidis,zatvore granice,uvoz,izvoz stane...privatnik bi ti podigao cijenu litra mlijeka na 10 km...Sto vise farma u svakom kantonu(pilica,krava,koza,ovaca itd)
SLETILA SAM BUSEM U SARAJEVO CMOKNULA GA ŠEFKETU PREKO TOLA DRKALA GA MENTORU BIĆE NEŠTO MAMICE DAJ JOŠ TAKTIKA TI SI SE SVEGA NAGLEDALA ŠIROM BOSNE PONOSNE PA RECI GDJE DA SE JOŠ NAKAĆIM MMM M M
Kakvoj privredi bolan ne bio
Ilidza a posebno HRASNICA svi koji su dosli iz vana niko ni jedan dan nije postovo samoizolaciju ...MOLIM POLICIJU SVE IH PRATITE I UHAPSITE TO SU UBICE
Budi odgovoran, ima telefon, nazovi i prijavi