Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikada krediti nemogu donijet poboljšanje,da je to istina sve bi države svijeta brale kredite od MMF, ona država koja samo priča o akcizama i MMF tře saradnju sa bankama znajte da od te države nema ništa,dokaz tomu je masovni odlazak ljudi,a oni tvrde krediti donijeli poboljšanje,jest poboljšanje ppolitičarima,plate od 6000km njima ne kasne,kao i mnoge druge beneficije koje STOOOOKA koristi
Taj odlicni poslovni ambijent je doveo do egzodusa 150000 ljudi iz BiH za manje od 5 godina. Pitam se samo kako ce sve ovo izgledati za 10 godina? Nece biti poslovnog ambijenta, jer ce prosjecna starost stanosvnistva dostici 60 godina, i samim tim nece biti radno sposobnog stanovnistva.