Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je pojedinac uspio u periodu 25 g. nakon sto je u ratu izgubio posao, kucu, dio porodice, ponovo za 25 g sve izgradio, bez icije pomoci a vi i pored silnih milijardi donacija, kredita, akciza, poreza, niste uspjeli nista?Kako?
prvo pitajte velkog brata Baketa
I ova vijest smjestena u biznis??? A biznisa i vanago!
Samo to i znaju radit. Zaduzivanje, krediti, musti pomoc...
Ovo oni vole. Kad sjede i kontaju koliko ce hapit, ne razmisljajuci ko ce to vratit. Kad ne budemo imali nase vode i sume i livade jer cemo sve morati predati svjetskim bankarima mozda ih savjest opece jednog dana.
Život na kredit 😭 pa bolje nam je da smo ostali na nivou lopate i krampe..
Koji nam je ovo po redu kredit? Jednu 1000-ti ja mislim. Hoće li biti neka proslava za jubilarnu brojku, nešto slično kao proslava Igmana?
unuke su nam vec zaduzili a praunuci ce nas proklinjat sto nismo dali otpor mafiji...pa pogledajte samo njihove vozne parkove vile i vikendice...