Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce se ukinuti ova javna pljacka društvenog novca.
koje će se ovdje pare oprati, bože dragi ukloni ih narodu sa grbače
Jel naprđivanje uz kahvu deficitarno staro zanimanje, pitam za druga!?😜
Da bi bilo pošteno i zasluzili povjerenje građana , uslov bi trebao biti : da se sredstva daju onima koji nisu članovi niti jedne političke stranke ili partije.
@peri ...ukljucujuci njihovu uzu i siru porodicu ...
Da pojasnim, Vlada će uzeti od poreznih obveznika, mene ili vas naš novac i dati ga nekim drugim ljudima koji ga nisu zaradili.
Odmah me huja :) ali ne znam kako se pošten svijet može izboriti protiv tog mita poreskim novcem. Ovi su toliko verzirani u prevarama da nam samo asteroid može pomoći, eventualno mediji mogu pratiti ko je i na koji način dobio sredstva, a onda svakog čuda tri dana dosta