Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to je isto obecano i pred izbore iz 2008 godine, upravo sam pronasao i maketu od tada. Nema novih laznih izbornih obecanja ?
@Dopeman Isti mu savjetnik, uhljeb, godinama :)
Majke mi postaju više dosadni sa novim jezerima, ovako kako jest je sasvim dovoljno, inače bi mogli pokvariti sadašnji ugođaj. A da se napravi natkriveni bazen? Toga nema u Tuzli, jezera ima više nego dovoljno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa dragi Jasmine ovo su cetvrti izbori kako najavljujes natkrivena jezera.
Ja sad kontam, ako bi se to jezero radilo gdje bi bilo drugo nego u malom u parku prije muzicke skole ili u velikom mozda. Time bi se srusila vjerovatno ona stara muzicka, ne bi bilo nikada moguce vratiti je na isto mjesto, koncertni dio festivala Kaleidoskop koji vazi za ozbiljan festival morao bi se dislocirati. Ma ja, sve na ustrb jebenih jezera. Hebes parkove, hebes urbanizam, hebes kulturno umjetnicki zivot... Tuzla mijenja fizionomiju!
Realno ako je tebi ona zgrada muzicke skole vrijedna ocuvanja onda ti veze nemas sa urbanizmom. A cisto sumnjam da bi razvalili skolu bez da naprave novu zgradu u koju ce se premjestit ustanova. Sto se tice kaleidoskopa, jesi li svjestan da se taj festival odrzava svega par dana, jednom godisnje a panonska jezera pune kasu tokom cijelog ljeta? Sad zbog jednog festivala treba zaledit komplet razvoj panonice?
Kazu da i metla moze puknuti kao top. E sad jeli to istina ne znam.
slapovi su odlični
prije par noci beba moje prijateljice dobila temperaturu. oko ponoci odvedu bebu na hitnu jer ne mogu oboriti temperaturu. ljekari uzmu dijete i pitaju roditelje "jeste li donijeli toplomjer jer MI U TUZLANSKOJ HITNOJ POMOĆI NEMAMO TOPLOMJER!!!"
Prejaki su ti ljekari koji ne mogu odvojit pisljivih 5KM da kupe toplomjer kako bi potencijalno spasili zivot jedne bebe. A pitanje koliko njih je POKRALO te toplomjere i odnijelo kucama.
Tek sada razumijem bakice iz dalmacije kada ih pitaš da li se kupaju u moru, a one se odvale smijati....jedna mi je čak rekla da nikada nije ušla u more... E tako i ja sa ovim jezerima...samo se vi brčkajte...
@lik55555555 pa jbg kontaš na moru živi. Evo ja živim pored panonskog, a još ni jednom nisam ušao tamo u sezoni. Nekad zimi il u jesen prošetam, ali da se pogrešno ne shvati, ja volim što ih imamo, volim vidjeti kada je krcato, pa gradom se šetaju u kostimima hej! Nemam ništa ni protiv te ideje o zatvorenim bazenima, samo mi ne godi to ponavljanje od izbora do izbora malo ide na qrac...jbg politika mi inače ne leži, ali grad kao grad od ovakve države i ne treba očekivati da smo švabija..
@lik55555555 ne znam, ima i toga, kredit ili ne, valja nekako i nešto radit, nije važno da li su crveni zeleni sve to isto radi i za svoju korist..ko god došao nama isto valja crnčit i jbavat mater na svakom koraku valjda smo tako programirani....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ah ti mrski komunisti. Al mogu jos malo dok Sda ne dovede arape
Ja sam musliman, citavu mladost proveo u Tuzli i okolini Tuzle, bas naprotiv nema Tuzla veze sa komunizmom vec sa zdravim razumom. Bas kad razmisljam, Tuzla je vise muslimanska nego Sarajevo, jer vi u Sarajevu imate nesto sto se zove turbo-islam koji se mijesha sa latentnim nacionalizmom (SDA).
Kakva bolan opravdanost, a i ova jezera rade svake godine u minusu?! Koja je to logika? I ove godine na vijecu im odobreno 200.000 KM da bi mogli uopste i poceti sa radom, a oni bi da prave novo jezero. Trece jezero jos nisu otplatili investiciju, i nece ni ove godine.
Ideja nije loša, al da bogda...
Zato frajer uporno od industrijskog grada hoce da napravi turisticki koji ba apsurd a fabrike nekadasnji giganti oronule pa daj onda porusi zgrade i sve i napravi jedno veliko jezero debilu.
Pucaj minus koliko hoces ne zivi se od jezera i uredjenja grada sta ima obican gradjanin od toga?
Napravi si fabriku ti u svojoj avliji pa udiši SO2
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ovo ko da jebakir smislio. Toliko to ima smisla i logike
Probajte sa podzemnim jezerima , dakle vec su natkriveni i mnogo bi bilo prirodnije kad su vec izgradjeni svi ti tuneli po zemljom.
Pa kako uci u njega ako je pokriveno!
......jbg jarane , ne konta raja tvoj nickname .........:)))
@nisamodavle glupa raja :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hoće li biti i novi asvalt?