Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vizija, energestki sektor, Neum i Bejha.... zar se mora jos sta dodat.
Šta se neumilo
Sav energetski sektor u BiH je u sapama vladajucih oligarhija gdje se udomljavaju clanovi porodice,pouzdani prijatelji,tajkuni i pojedine escort dame bliske njima kao i telekomima.Stoga s3 zna tocno ko tu drzi monopol i ko upravlja tim sektorima
Vizija razvoja energetskog sektora je kako zaposlit sto vise uhljeba ,kako sto vise izvuc novaca politicke stranke preko energetskog sektora,kako napravit sve veci dug i poskopit struju i na kraju ave to prodat srancima odnosno dat za dug koji ce lopovi napravit. To je jedna i jedina strategija razvoja energetskog sektora.
U Neumu je stacioniran državni institut za energetiku