Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ja vidim kod nas uglavnom kartice sluze za dizanje gotovine posto je prosjecna transakcija preko 100KM. U inostranstvu gotovo nigdje se ne koristi kes, samo kartice i u njih i za najmanju stvar koristis karticu tako da im je prosjecna transakcija mozda oko 30KM.
Plastični okovi za robove 21 stoljeća...
Znaci samo za elektronsku ispostavu i odrzavanje po 2 markice nama tj 4 miliona njima mjesecne zarade,a o raznim pogodnostima koje nam uvaljuju svakodnevno da ne pricam...pa nas toliko svi lopatom uzimaju da se fino covjek prepadne odnosa svoje zarade vs placanja nameta,kako zivimo od 500 plate ako nam samo za razne razbojnike treba milja mjesecno?!
trebali ste napisati da su el bake i el dodinjo podigli 79% od ukupne količine a 21% narod
Sve se nema a jede se Suši u SCC-U
A na racunu 10 KM
A sve kuknjava nema se dijasporo salji pare
U SRIDU ! Ne može se podignut doznaka iz inostranstva bez kartice !
Vise kartica nego punoljetnih stanovnika, upravu je Fadil, sta se gotivite karticama jel vas stid hahahaha
JES VISE OD MILION AL KOLIKO IH JE U MINUSU HAHA