Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema to veze sa finansijskim izvještajem. Ovo je naručeno istraživanje, a ne neki obavezan izvještaj, što znači da se podaci mogu upotrijebiti za sve i svašta, bilo individualno, bilo kolektivno.
Pitanje za Biljanu Petruševsku Trajkovsku, Visa menadžer za Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Albaniju i Kosovo: A kako onaj Mini Cooper dodijeliste radniku banke? Lopovsku vam majku na8ijem!!!
Kafa na plocnicima Ferhadije 300 x godisnje ?
Šta imate istraživati, pašteta,salama, to je to.
Znači, još jedan dokaz da sve prate, gdje idemo, šta kupujemo, koliko trošimo i koliko šta plaćamo, koliki nam je budžet, itd. itd. Super. Baš se osjećam sigurnim i vjerujem da imam privatnost (aha).
Naravno da smo zanimljivi (ne kao ime i prezime, koga guziš i s kim piješ) već kao individua koja živi, radi i troši) jer da nismo, ne bi nas pratili, mjerili i analizirali. Zar nije malo zaprepašćujuće da u svako doba zna gdje si uplatio odmor, koje si auto kupio, koliki ti je račun za telefon i koga si zvao? Meni jeste.
Nisam ja ni mislio na ime i prezime, piše fino. Ne radim ni ja ništa što bi me kompromitovalo, ali svejedno. To ti je kao da ti neko zaviri u ceker nakon što izađeš iz granapa da popiše šta si kupio. Istraživanje radi VISA a ne tržni centri, koji na osnovu potražnje kupaca mogu zaključiti šta se najviše traži i šta najbolje ide. VISA-i to nije potrebno.
nisam ni procitala tekst.....nasa navika je sto manje trositi......samo tako mozemo prezivjeti
https://goo.gl/bhm2Sq