Udobno i sigurno
26

VIP Transfer Bosna: Prijevoz na relaciji Minhen - Sarajevo za 120 eura

MDV Drive je kompanija iz Njemačke koja u svojoj ponudi ima prijevoz na relaciji Minhen - Sarajevo, a rezervacije je moguće izvršiti online i na brojeve telefona +49-175-8131418 (rezervacije iz Njemačke) i +387-61-746838 (rezervacije iz BiH) putem aplikacija WhatsApp ili Viber

MDV Drive zadovoljava visoke standarde VIP prijevoza i osiguranja, a posjeduje sve zakonski propisane dozvole i licence prema njemačkom standardu za obavljanje kopnenog prijevoza u Njemačkoj, ali i na području Evropske unije. Više informacija o kompaniji, mogućnostima rezervacija i cijenama možete pronaći na zvaničnoj internet stranici.

"Zbog potražnje za individualnim prijevozom koja je rezultat krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, razvili smo novi model naših usluga kao što su organizovane grupe VIP transfera do sedam putnika na relaciji Minhen - Sarajevo - Minhen, a relacija uključuje i sve usputne gradove", saopćeno je iz kompanije MDV Drive.

Vozni park ove kompanije čine različite klase vrhunskih automobila brendova Mercedes-Benz, Audi i Volkswagen, odnosno iz poslovne i premium luksuzne klase. Vozačko osoblje je obrazovano i vrhunski obučeno kako bi se zadovoljili međunarodni standardi za profesionalnog VIP vozača.

U svim vozilima je dostupna besplatna WiFi internet konekcija, besplatni punjači za mobitele, besplatna flaširana voda i ostalo što je potrebno za ugodno putovanje.

Iz kompanije MDV Drive su istakli nekoliko prednosti njihovih usluga u odnosu na klasični prijevoz autobusima, avionima ili privatnim automobilima, a to su:

  • direktan prijevoz do kućne adrese
  • brzo putovanje kao i privatnim automobilom
  • maksimalna udobnost u najnovijim VIP vozilima
  • potpuna posvećenost svakom putniku individualno
  • sigurnost putovanja
  • ugodan ambijent
  • izvrsni higijenski uslovi kao i zaštitne mjere protiv širenja koronavirusa.

Prijevoz se obavlja na direktnoj liniji Minhen - Sarajevo i traje prosječno devet sati, a polasci iz Minhena su srijedom u 8:00 i petkom u 15:00 sati.

Kompanija MDV Drive nudi i različite popuste za djecu uz roditelje, grupne i povratne rezervacije.