Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivjeli ministri i njihovi uhljebi...dole narodi...
@yeba.mene.drzava Na mostu tzv Bratoljub ce biti granica izmedju NATO-a i vojno neutralne Krnje Srbije bez Kosova. Dakle NATO je na Drini, NATO je u Pjevljima i na granici kod Priboja, NATO je u na Prokletiju izmedju Kosova i Albanije, NATO je u Iloku vrlo blizu Hrtkovaca, omiljenog Seseljevog sela. Geopoliticki i vojno se zaokruzuje Lukasenkova i Putinova kolonija tzv vojno neutralna Srbija
Koliko se samo na svaku registraciju auta izdvoji za BH ceste i autoceste. Gdje taj novac zavrsi. Jedina smo drzava u Europi bez autputa evo 25 godina nakon rata. Pa moj Bosnjo, zasto si tolika ovca, zasto zelis lose svojoj drzavi lose, zasto glasas za SDA?
Zavrsi na rate kredita MMF-u, eto gdje zavrsi. Dok vracamo kredite, oni dizu nove za projekte koji se razvlace po 10 godina i ne zavrse se.
30 ti put o istoj dionici od 2 km pričaju
e hajmo sad koje firme dobijaju novac?
da li ovaj sad planira kao predsjedavajuci vijeca ministara ici na neustavan dan RS-a..
E cuj od Tarčina do Ivana!? Od Tarčina do Raštalice je već napravljen 5 godina, a od Raštalice do Ivana nema ni 2km. Znači, 2 kilometra autoputa tek treba da radite.. Wtf??? Kada cete, mafijo, raspisati tender za minimum 50 km bez parčanja?
Molim Vas...promijenite mostu ime. Čuj Bratoljub... 21 vijek....Halooooo!!!!!
@kaligula U Kozoljub?
140 mil od banke zajam sa kamatama, a milijarda aksciza puni budzet. Samo kod Bosnjanja ima
@Gradskodete ima se moze se :) salim se to ovi bosnjaci poloze pare na banku i uzimaju kamatu kontas i sve tako namjerno rade i onda se banka rastali za kamatu...a haram kamata
Pa zato ste tu i došli. Da 'otkočite novac'. 😎
nešto mi malo novca ta taj svilaj, sve i da se radi samo o GP. je li ta nova cesta ili autocesta već napravljena do GP.
@iqky ovo je sto je nedostajalo nije ukupna suma
Ma hajde makar nešto jer svaki dan ostavim Vlastima 17% PDV-a!
Čuj Bratoljub........
@zeko7 Bratunac+Ljubovija=Bratoljub
Znači oni drk....ali k...ac dok smo se mi truckali i ginuli na lošim cestama...zašto? Jer im se može!
Sad ce oni da se rastale.. 😂