Posebna ljetna ponuda
14

Vienna putno osiguranje uz 20% popusta i vrijedne poklone

Ovog ljeta Vienna osiguranje VIG svojim klijentima pruža 20% popusta za online kupovinu putnog zdravstvenog osiguranja, ali i nagrađuje njihovu vjernost prigodnim poklonima.

Osim niže cijene putnog zdravstvenog osiguranja, od 17. juna Vienna osiguranje VIG će putem svojih profila na društvenim mrežama organizovati darivanje klijenata koferima, piknik dekama, peškirima za plažu...

"Na ovaj način pozdravljamo dolazak ljeta i radujemo se što konačno, nakon više od dvije godine COVID ograničenja, Bosanci i Hercegovci mogu slobodno putovati. Turistička putovanja su u punom zamahu, ali treba uvijek imati na umu da je za siguran i bezbrižan godišnji odmor poželjno imati barem policu putnog zdravstvenog osiguranja. Stoga savjetujemo da u samo nekoliko koraka, putem web shopa Vienna osiguranja VIG online ugovorite putno osiguranje uz 20% popusta i rizik od nepredviđenih troškova hitne medicinske pomoći ili nesretnog slučaja u inostranstvu prepustite nama. Vaše je da se opustite i uživate na godišnjem odmoru, a kući vratite ispunjeni najljepšim doživljajima i uspomenama", poručuju iz Vienna osiguranja VIG.

Sa više od 330.000 ugovora o osiguranju, Vienna osiguranje VIG je među vodećim osiguravateljima života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group - VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i više od 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.