Još jedno priznanje
1

Vienna osiguranju VIG ponovo zlatna medalja za izvrsnost

Vienna osiguranje VIG još jednom je odbranilo svoj status u prestižnom Customers' Friend klubu.

Naime, međunarodna organizacija ICERTIAS (International Certification Association) ovom osiguravajućem društvu ponovo je dodijelila zlatne medalje za izvrsnost u odnosu s klijentima, zaposlenicima i poslovnim partnerima, kvalitetne proizvode i usluge, finansijsku stabilnost, pouzdanost, društvenu odgovornost i inovativnost, ovog puta sa porukama "Jer mi cijenimo svoje klijente" i "Predani izvrsnosti".

"Customers' Friend" je međunarodni projekat čiji je cilj da pronađe, detektuje i nagradi kompanije koje pružaju svojim klijentima i kupcima najbolje korisničko iskustvo, odnosno one koje njeguju visok nivo profesionalnosti, kompetentnosti, ljubaznosti i transparentnosti.

"Od 2018. godine ponosno nosimo zlatne medalje Customers' Friend i sretni smo što naši klijenti, zaposlenici, poslovni partneri i javnost generalno prepoznaju naš trud da pružimo inovativne proizvode i vrhunsku uslugu. Ove medalje nas obavezuju da i dalje održavamo izvrsnost u svakom segmentu našeg poslovanja, pratimo trendove, osluškujemo potrebe tržišta, budemo društveno odgovorni i dalje unaprijeđemo našu digitalnu komunikaciju", izjavila je Sabina Mujanović, predsjednica Uprave Vienna osiguranja VIG.

Vienna osiguranje VIG je nosilac brojnih priznanja, kao što su, naprimjer, Best Buy Award za najbolji omjer cijene i kvalitete, te Najbolje društvo za životno osiguranje u BiH, a što ga čini najnagrađivanijim osiguravajućim društvom u BiH u posljednjih nekoliko godina. Više informacija putem viennaosiguranje.ba.

Vienna osiguranje VIG među vodećim je osiguravateljima života i zdravlja, te članica Vienna Insurance Group - VIG koja sa 50 kompanija u 25 zemalja i oko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.