Zlatna medalja
92

Vienna osiguranje VIG nudi najkvalitetnije usluge

Generacija Milenijalci i generacija Z u Bosni i Hercegovini smatraju da Vienna osiguranje VIG nudi najkvalitetnije usluge na bh. tržištu osiguranja, rezultat je to istraživanja kojeg je ovog ljeta provela renomirana međunarodna organizacija ICERTIAS.

Istraživanje je obuhvatilo internet korisnike rođene između 1981. i 2004. godine, koji su, na osnovu ličnog iskustva i mišljenja, ocijenili da Vienna osiguranje VIG nudi najveći nivo kvaliteta osiguravateljnih usluga u BiH. Tako je u ovo osiguravajuće društvo stigla još jedna nagrada – zlatna medalja "Qudal" za najkvalitetnije usluge osiguranja u BiH.

"Drago nam je da je naša ponuda visokokvalitetnih usluga osiguranja prepoznata te se zahvaljujemo na visokoj ocjeni i priznanju dodijeljenom od strane naših klijenata. Ponosni smo što je baš po pitanju kvalitete Vienna osiguranje VIG ocijenjeno kao najbolje među svim osiguravajućim društvima u BiH. To je velika čast, ali svakako i velika odgovornost koju mi rado prihvatamo.
Generacija Milenijalci i generacija Z predstavljaju najzahtjevnije klijente jer najveći dio svog vremena provode u online prostoru, tačno znaju šta žele, to žele brzo i očekuju kvalitet. Stoga, činjenica da su upravo oni ocijenili naše usluge kao najkvalitetnije na tržištu osiguranja u BiH, ima poseban značaj za nas jer dokazuje da smo uspostavili odličnu komunikaciju i sa klijentima putem digitalnih platformi", govori Sabina Mujanović, direktorica Vienna osiguranja VIG.

Vienna osiguranje VIG je jedno od vodećih osiguravatelja života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i oko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.