Sve za vaše ljubimce
254

Veliko otvorenje Pet City web trgovine, očekuje vas 20% popusta na sve artikle

Pet City
Pet City
Najveći lanac specijaliziranih trgovina za kućne ljubimce Pet City zvanično je otvorio web trgovinu za online narudžbe svojih kupaca.

Više od 5.000 artikala raznovrsnih proizvoda renomiranih svjetskih brendova za najizbirljivije vlasnike i njihove ljubimce vas čekaju dostupni na novoj online adresi za kupovinu www.petcity.ba.

Povodom otvorenja webshopa, svi kupci će ostvariti 20% popusta na sve artikle iz ponude i čak do 40% na određeni kataloški asortiman!

Istražite poznate svjetske robne marke kao što su Josera, Royal Canin, Canvit, Barf, Oster, Kerbl, Stefanplast, JR Farm, Alcott i brojne druge - sve iz udobnosti doma.

Kupovina za vašeg ljubimca nikada nije bila lakša jer Pet City stručnjaci odgovaraju u kratkom roku na sve vaše upite i pomažu vam pronaći savršene stvari za vašeg ljubimca.

Također, za sve kupce Pet Citya u toku je i velika nagradna igra u kojoj imate priliku osvojiti tri ljetovanja na crnogorskom primorju i 30 vrijednih poklon paketa.

Svi kupci koji ostvare kupovinu od 30 KM i više, osvajaju kupon za sudjelovanje, a nagradna igra vrijedi i za sve online kupce.

Ako do sada niste imali priliku posjetiti neku od Pet City poslovnica, svakako posjetite njihov online web shop i iskoristite akcijske cijene za kupovinu potrepština vašim ljubimcima!

Pet City nudi sve što trebate za vašeg ljubimca po nevjerojatnim cijenama, svaki dan.

Nova adresa za kupovinu omiljenih proizvoda za kućne ljubimce - www.petcity.ba .

Pet City - Vaši ljubimci, naša strast!