promo
0

Veliko bajramsko sniženje električnih skutera i romobila u kompaniji 4ALL: 50% popusta na sve modele iz ponude

U poslovnici kompanije 4ALL na adresi Trg Heroja 17, kao i na web shopu u toku je veliki bajramski popust na sve modele električnih bicikala, romobila i skutera od čak 50%.

Kompanija nudi širok asortiman proizvoda po do sada najpovoljnijim cijenama na tržištu. Popust traje do 23.07.2021. godine. Iz kompanije napominju da se popust odnosi na cjelokupan asortiman i da su količine ograničene.

E-bikes 4 ALL je mlada, internacionalna kompanija u području elektromobilnosti, posvećena svojim proizvodima i otvorena za nove ideje. Vrhunski proizvodi kompanije 4ALL kreću se od transportnih rješenja, do sektora sporta i slobodnog vremena. Trenutno, pored električnih romobila, skutera i bicikala, kompanija se bavi prodajom HD IP Wi-Fi kamera za unutrašnju i vanjsku upotrebu. Takođe, u svojoj ponudi imaju i dodatnu opremu za električne romobile pa ćete u njihovom izložbenom salonu pronaći i nosače za mobilne telefone, nosače za boce kao i širok izbor unutrašnjih i vanjskih guma za sve modele romobila iz ponude ali i za neke druge modele romobila kao što je Xiaomi. Proizvode nude kako krajnjim korisnicima tako i partnerima za daljnju distribuciju. Kontinuirano razvijaju proizvode kako bi nadmašili zadovoljstvo kupaca.

Matična kompanija se nalazi u Kataru, u Dohi, gdje 40 shopova prodaje električne bicikle, skutere i romobile. Već četiri godine kompanija je prisutna i na bh. tržištu, gdje su napravili jako dobar pomak u razvijanju svijesti bh. stanovništva o potrebi ovih proizvoda.

4 ALL romobili, skuteri i bicikla su specifičnog dizajna, sklopiva i veoma lagana. Zbog svojih malih dimenzija upotrebljivi su u svakodnevnom saobraćaju, a sklopljeni stanu u autobus, prtljažnik automobila ili pod kancelarijski stol.

Kompanija radi na razvijanju svojih usluga, a početkom 2021. godine na bh. tržište plasirali su nove proizvode sa unaprijeđenim karakteristikama. Uz nove romobile planiraju uvesti i aplikaciju za praćenje kilometraže, brzine i ostalih bitnih specifikacija vezanih za iste.

Za dodatne informacije pozovite na brojeve telefona: +387 33/ 655 - 620, +387 61/ 962 - 333 ili posjetite web stranicu www.4all.ba.