Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korona profiteri. Normalno bi bilo da ih se ekstra oporezuje iz cega bi se pomogao oporavak normalnih radnji nakon pandemije
ma ja
Bingo treba napraviti Drive uslugu i to sto prije. Znaci narucis preko neta, platis, oni ti pripreme u prodavnici, kad dodjes oni to sve unesu u auto i to je to. Ako nekog artikla nema kad se priprema narudjba, kupac bira prilikom kupovine da mu se daje zamjenski artikl ili nikakav. Medjutim vidim nemaju ni online prodaju prehrambenih proizvoda?
dzaba ti sto si narucio kad ne znas ni cim te kljukaju
@gooUser1601983729 tako je reci nam, trebamo svi imati kokosi i krave svoje vratit se na sela, svakako za Bosnje to je najbolje, joj jesmo mi glupi.
pa u grob cete svakako
Ja sebi pravim hranu i znam sta jedem
@Živčo.....isto, ocam nikad dostava koji će mi k to. Još samo da prihvatimo nošenje hrane na posao što je na zapadu normalno valjalo bi.
monster.ba je najsigurnija stranica za kupovinu u BiH.
aham aham, po cemu strucnjak?