Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li autor teksta iz brekovica pa smatra da je dovoljno tek u zadnjoj recenici spomenuti EP Trebinje kako bi i mi saznali lokaciju pomenutog megaprojekta. Danasnji novinari su mnogo jaki.
Kako ne znaš gdje su Berkovići, skreneš onim stepenicama pored česme iza Hrguda
@_xy_ Hajd sto nisam cuo za Berkovice nego ni za okolna mjesta: "Berkovići, Bitunja, Brštanik, Dabrica, Hatelji, Ljubljenica, Ljuti Do, Meča, Predolje, Poplat, Strupići, Selišta, Suzina, Šćepan Krst, Trusina and Žegulja, and parts of settlements: Barane, Burmazi, Do, Hodovo and Hrgud." I mislim da wikipedija nije postena sto je navela Hrgud zadnji.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
krenule su elektrane, neboderi, kanalizacije, vodovodi i projekti razni... Što znači: Dobro došli u izbornu godinu
Stara uhodana dobitna kombinacija, nema veze ako se za dvije godine neki od ovih projekata ponovo javi vazno je mazanje ociju, na Palama drugi put otvaraju dom, kod Banja luke dobik nekoliko puta otvarao najskuplji auto put u svijetu, sve je to ok nek se narod veseli.
Ono kad lopov obeca sudiji " necu vise nikad majke mi".. Eto na to me podsjeti svaka bombasticna vijest nasih i vasih politicara.. Iz ociju vam kradu od dijece vam otimaju a vi blejite blejite
Nekadasnje cetnicko artiljerijsko leglo.
Hajde da neko nesto korisno pravi, a ne samo pjesme.
Neka se samo pravi. Bez energije nema nista. Ako ne mozemo napraviti mobitel i kompjuter mozemo proizvoditi struju. To je uvijek bio i bit ce trazen proizvod.
Kredit na kredit, a vjetar i oluja Miletove vladajuće klape, će pare da odnosi.
zasto je bosnjake briga sta republika srpska radi?
@billy_the_cat ...koristim ja i evre i dolare....to ne znaci da sam englez ili amerikanac....i dalčje ostaje pitanje....zasto gurate nos u srbsku guzicu?
Opstina je na bosanskom u pm klix vise kad mi napisete "uopce, saopcenje, itd" okrene mi se zeludac sta vam je niste 24 sata
Sve neke investicije a niko nema ni za kifle,marš stoco u pm-u,ja niko više ne vjerujem ni 1-ne. Sjetimo se samo vjetroparka na podveležju,od tog vjetroparka ima samo vjetra i to prirodnog
Hocel oprema stizati na Trebinjski aerodrom
U čemu je kvaka? Čudno mi da tek tako uzimaju kredit od 120 miliona maraka za vjetropark u nekoj nedođiji.
a yebogati... pa gdje će praviti vjetropark?! u banjaluci!? samo ti ime kaže,tamo gdje ima najviše vjetra
@UsneEsedaRadeljaša E yebogati fokusirao se na nedođiju (koja očito nema ni asfalta ni vodovoda) a ne na činjenice da prave vjetropark koji je malo luksuzniji projekat, i da se pored 5 milijardi duga zadužuju za još 120 miliona za ovo premda su Gacko i Ugljevik prijavili gubitak od 40 miliona maraka za prošlu godinu. Ako im već fali struje (ne vjerujem), mogli su napraviti kakvu ozbiljnu elektranu a ove zelene eko fazone ostaviti za neka bolja vremena.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)