Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte firme iz Hrvatske i Slovenije ko Boga vas molim. Vec su bjezali sa gradilista i pravili 8 cm tanji asfalt.
pa bila je ona prica da su se Japanci nudili da grade mostove koritom rijeke Bosne,al je neko izracunao od nasih da se ne moze ogradit pa su od*** Japance glatko
možete i na kilometar smanjiti dionicu biće više procedure za izbor izvođača glupani. Cijeli AP C5 trebalo je podijeliti na tri do četiri LOT-a a ne na 38 i više uh pa kada planirate završiti kroz PRENJ stučnjaci
DA SE PITAM .-SAV POSAO OKO IZGRADNJE AUTO PUTA 5C, UKLJUCUJUCI I PROJEKAT, DAO BI SVABAMA.-OBZIROM DA SE 5C FINANSIRA IZ KREDITNIH SREDSTAVA,POVJERIO BI IM I REALIZACIJU FINANSISKE KONSTRUKCIJE.-TURKE NE MRZIM,ONI SU NEKADA BILI GRADITELJI ALI SU JOS UVIJEK FEUDALCI.-SPOJ TURSKIH I BIH FEUDALACA=KRIMINAL.
Kakvi su intelektualci ne bi me iznenadilo da tunel Prenj podjele u 2 lota prvo do pola prave Turci, a od pola od kraja naši.
Magarci grade na jugu privatnu autocestu (promet 10 000 vozila dnevno) Covicu za stotine miliona eura koje Hrvati BiH ne mogu otplacivati jer ih ima 450 000 od toga pola je u penziji ili uhljebljeno, a pola ne radi, sto znaci da ce na kraju sve na ledja Bosnjaka. U isto vrijeme sjeverno od Zenice i kod Tuzle se ne gradi nista sa prometom >12 000 vozila dnevno, a kod Tuzle i >15 000 vozila dnevno? SDP djed bozicnjaci!
Kakve sad veze ima SDP? Inače se slažem što si napisao.
Zalosno je to al vidis da se mora inace Covic s Dodikom sjeba sve tako da Bakir dobro radi bolje ista nego nista...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dobiće Hering, ne sekirajte se, obećao Bakir Draganu Čoviću i ovo. Samo da njemu niko ne dira od Baš čaršije do Hadžića
Mašala, izgradićemo autocestu do 2054. godine kad se Bavarska odvoji od Njemačke.
ako ne bude pobune robota koji ce graditi auto put u dalekoj buducnosti