Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bake sada ima dvojno drzavljanstvo ,hahahahahahaha
Jakog drzavljanstva i pasosa u pm, pa za Turke je cak i nas Bosanski pasos ono sto je crveni pasos nekad bio za Madjare, Bugare i ostale cigane (misaona imenica)
@Cavadiini - ja bih oprao g*zu sa Turskim pasosem - treba mi viza i za Hrvatsku. a osim toga ja imam Talijanski - mogu svugdje bez vize osim u Rusiju u koju mogu sa BiH bez vize (ili barem mogao sam)
super. Ajmo sada Turkofili svi masovno bjezite u Tursku da mi normalni prodisemo. Ah zaboravih - velikim investitorima daju drzavljantsvo.. ne Turkofilima. Osim toga, koji ce mi qurac Tursko drzavljanstvo kad je trenutno i BiH pasos jaci. Govorim o nama
Eno red na granici, citava Forbsova lista po vrijednosti se poredala za to prestiyno drzavljanstvo. Kazu kad vec ne mogu dobiti drzavljanstvo Sj. Koreje, bar Tursko da dobiju.
To je ok ali sta ce kome taj pasos kad mu treba viza za EU na primjer.....
Normalno. Svi privlače nove ljude, ideje i pare. Svi Srbi iz Republike Srpske i cijelog svijeta imaju državljanstvo i njihove matice Srbije. Svi HErcegovci i Hrvati u svijetu imaju putovnicu. Samo Bošnjaci koji nisu rođeni u Bosnu a koji žele državljanstvo matice Bosne i Hercegovine, ne mogu ga dobiti! To im to uskraćuju njihovi Bošnjaci koji žive i vladaju u BiH! Koji paradoks!
Izetbegovići, Silajdžići, Kaplani,,..................
Kod nas ga mogu dobiti i mali investitori i fiktivni ! Ma i nikavi ! :)))
nismo nigdje prispjeli
Svrha ove vijesti jeste da nam se da primjer, kako bi i mi trebali dati drzavljanstvo stranim investitorima. E tada ce napokon "proci" inicijativa Sejdic-Finci, samo sto ce u predsjednistvo ispred "ostalih" biti izabran BH drzavljanin arapskog porijekla. ...a i u pralamentu ima mjesta za drzavljane debljeg novcanika, bilo da su novi ili stari ...
Ko je pozelio bez razloga u turski zatvor idi te tamo kao investor. Erdogan ce to sredit.