Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzalud trošenje novca. ko biva trude se afirmisati ljude da se bave pčelarstvom, a nisu u stanju donijeti mjere zabrane za upotrebu pesticida, obučiti neuki narod kako rukovati sa istim, i kažnjavati nepoštivanje...
Dzaba kad ih malinari potrovase sve im jebbem
daj šta daš da se preživi
Smo pčele samo pčele
Zato sto svi samo vide: kila meda cvaja... a da pogines od posla sa pcelama!
Nisam pčelu vidio ima tri godine, ako ne i više.
Nesti edukacije ,tolika je potraznja za medom da neznam ocel se moc dovoljno proizvest. Sve bi samo da je lezeci para e moj jarane nema tog.
Evo medi meda
Veliki broj gradjana zainteresovan za parking mjesta, a ovi bi meda
A gdje veliki broj gradjana opcine Novi grad misli da se bavi "sportovima i disciplinama" iz oblasti pcelarstva....na balkonima!?
Vidi him glava....ahahahhhj
Pčelari su malinari 2018.
Eh, ima i modernijih primijera: Jeste li znali da metode za uzgoj pčela koje se koriste u Americi olakšavaju proizvodnju takvih proizvoda čak i pod uslovima kada ste masovno okruženi uglavnom betonom i asfaltom ?
biće i ko sa malinama