Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su u EG danas EU ušli kad su uništili rudarstvo. Imali su strašnu krizu i molili za ulazak u EG. Francuzi su bili protiv. Nijemci za itd... Sad izlaze jer misle da će im biti bolje. Ali London je prvi konkurent New York berzi a ne partner. Sad im nije ni EU više partner. Biće interesantno.
@Gelecek 6ote su bile OK u UK, Britanija se pridruzila'73ce. Poslije toga je bila kriza, strajakovi, par-nepar, trodnevna radna sedmica itd. Dok nije Megi dosla pa to sve rascerala. Ovo je narod izglaso jer im je bilo dosta imigracije iz istocne Evrope, a dio politicara je uvijek bio za napustanje EU.
Vraćamo se starom, dobrom imperijalizmu.
@Posljednji Mohikanac Mogu samo sanjat o proslim vremenima, danas vlada nova Imperija, uvodi demokratiju gdje god joj se cefne .
A mi trcimo u EU. Pa Hrvati placu ko sinji kukavci. EU je samar koji je tesko nositi.
Svim zemljama? Nations u prijevodu znaci nacijama. Countries u prijevodu znaci zemljama. Novinari klixa ne znaju osnove...
Ovaj će novčić jednog dana puno vrijediti. Vrijeme će pokazati da li će ga Britanci čuvati kao uspomenu na dobru ili lošu stvar. Treba razumijeti da Britanci nikad neće prihvatiti dominaciju Njemačke, a u EU je tako. I ne treba zaboraviti da je to još uvijek imperija, tako da se ne treba puno brinuti za njih. Imamo mi prečih problema.
Nece to nista promijeniti, u Londonu vec bijelci cine samo 40% populacije. Za deceniju-dvije, Britanija ce propasti zbog crnaca i ostalih neljudskih rasa
Serre mi se više od niihovog izlaska iz EU !! Damn 😨😨
U EU komisiji rasulo, nedostaje britanskih 35 milijardi eura u budzetu.Mnogi će, sponzorirani iz budzeta EU, oplakati
klix zavrnuo antibrexit propagandu, za par dana Velika Britanija - izlazi iz EU.
Hajte u 3PM, niko nece plakat za kraljevskom bagrom!
@gooUsereshse ;-;
@gooUsereshse FUCKK THE QUEEN !! Samo ne znam ko bi je onakvu, hahaha !! 😅
woooow kakav novčić 🤭
@chipmunk More stat kraljici u oko, a Harijevoj princezi u rupu bez dna.