Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I pored ROBOTIKE, novih TEHNOLOGIJA, i velikog povećanja stanovništva na ZEMLJI nema dovoljno radne snage !!! To je politika KAPITALIZMA!!! Velika populacija stanovništva na ZEMLJI provedi cijeli životni vijek u bijedi i siromaštvu, a bez obrazovanja, radeći poslove koji im omogućavaju samo puko PREŽIVLJAVANJE !!! Povećanje MINIMALACA u Vlikoj Britaniji znači pritisak na NERAZVIJENE da još smanje cijene svojih proizvoda !!!
Otkud Javid ministar. Ah da, samo u BiH postoje nekakvi konstitutivni narodi a ne građani. Konstitutivnost, najveća glupost izmišljena u Daytonu.
posto nije bilo mjesta.. odmah poslije US of A.. 2020 ce se naci RS..
isplati im se ovaj Brexit
Baš razmisljam u koju drzavu da odem. Izgleda da je ova Britanija najbolja opcija. Hvala Klix 😎
I ja bi mogao imati najveći..., ali ga nemam.
U engleskin da kupis kucu, stan je misao imenica, spram amerike, kanade
@Bombonica2305 Sine, jesi ti bio u Americi kad?
Trosak zivota je problem. Jod njih je sve preskupo
😂😂😂 sad kad krenu povećavati minimalac kod nas 😂