Velika akcija u Domod trgovinama: 20% popusta uz Raiffeisen Visa kreditne kartice

Sponzorirani članak
21.2.2019. u 09:55
3
Velika akcija u Domod trgovinama: 20% popusta uz Raiffeisen Visa kreditne kartice
3
1/4
2/4 Foto: E. H./Klix.ba
3/4
4/4
U saradnji sa Raiffeisen bankom, Domod je za sve svoje kupce, u periodu od 14.02. do 14.04.2019. godine, pripremio popust od 20% na cjelokupan asortiman.
Popust za kupovinu bilo kojeg artikla u salonima tehnike Domod se računa na maloprodajnu cijenu i vrijedi za sve kupovine obavljene Raiffeisen Visa kreditnim karticama putem Raiffeisen uređaja za prihvat kartica.

U ponudi Domoda dostupan je najbolji izbor akcijskih artikala iz asortimana televizora, mobilne telefonije, IT opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata i posuđa. Lokacije Domod salona tehnike pogledajte ovdje.

Posjetite salone tehnike Domod i do 14.04.2019 godine uživajte u jedinstvenim pogodnostima za klijente Raiffeisen banke.

Kako možete ostvariti popust ako niste vlasnik Raiffeisen Visa kreditne kartice?

Svi klijenti Raiffeisen banke koji u periodu trajanja akcije apliciraju za Raiffeisen kreditnu Visa karticu i njom izvrše plaćanje u Domod salonima tehnike, uz popust ostvaruju i pravo na povrat dijela potrošenog iznosa od 25 KM najkasnije do kraja maja tekuće godine.

Vaš zahtjev za kreditnu karticu možete podnijeti putem web stranice Banke, klikom na link. U ovom slučaju, kartica je Vaša uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom preuzimanja kartice.

I to nije sve, klijente koji za ovu karticu apliciraju online očekuje i dodatna pogodnost - pravo na povrat dijela potrošenog iznosa od 50 KM, a više informacija dostupno je na web stranici Raiffeisen banke.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: