Promo
3

Velika akcija u Domod trgovinama: 20% popusta uz Raiffeisen Visa kreditne kartice

Foto: E. H./Klix.ba
U saradnji sa Raiffeisen bankom, Domod je za sve svoje kupce, u periodu od 14.02. do 14.04.2019. godine, pripremio popust od 20% na cjelokupan asortiman.

Popust za kupovinu bilo kojeg artikla u salonima tehnike Domod se računa na maloprodajnu cijenu i vrijedi za sve kupovine obavljene Raiffeisen Visa kreditnim karticama putem Raiffeisen uređaja za prihvat kartica.

U ponudi Domoda dostupan je najbolji izbor akcijskih artikala iz asortimana televizora, mobilne telefonije, IT opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata i posuđa. Lokacije Domod salona tehnike pogledajte ovdje.

Posjetite salone tehnike Domod i do 14.04.2019 godine uživajte u jedinstvenim pogodnostima za klijente Raiffeisen banke.

Kako možete ostvariti popust ako niste vlasnik Raiffeisen Visa kreditne kartice?

Svi klijenti Raiffeisen banke koji u periodu trajanja akcije apliciraju za Raiffeisen kreditnu Visa karticu i njom izvrše plaćanje u Domod salonima tehnike, uz popust ostvaruju i pravo na povrat dijela potrošenog iznosa od 25 KM najkasnije do kraja maja tekuće godine.

Vaš zahtjev za kreditnu karticu možete podnijeti putem web stranice Banke, klikom na link. U ovom slučaju, kartica je Vaša uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom preuzimanja kartice.

I to nije sve, klijente koji za ovu karticu apliciraju online očekuje i dodatna pogodnost - pravo na povrat dijela potrošenog iznosa od 50 KM, a više informacija dostupno je na web stranici Raiffeisen banke.