biznis
75

Vaša(r) ideja mladima nudi razgovor sa Vesnom Beganović, Tomislavom Cvitanušićem i Zanom Karkin

Klix.ba
Deseti Vaša(r) ideja, ujedno i posljednja ovogodišnja konferencija, upoznaje vas sa nova tri sjajna predavača. Riječ je o ekspertima iz oblasti marketinga, IT-a i sporta čija će dvadesetominutna predavanja publika moći poslušati, a potom i kroz razgovor malo bolje upoznati, 17. 12. 2015. u SARTR-u, u 19 sati.
U ugodnoj atmosferi Sarajevskog ratnog teatra, oslobođenoj akademskog formalizma, sa nama se ovoga puta druže Vesna Beganović, vlasnica i direktorica sarajevske marketinške agencije Via media, Tomislav Cvitanušić alpinista i Zana Karkin izvršna direktorica BIT Alijanse.

"Raduje nas što među mladima vlada veliko interesovanje za naše konferencije na što ukazuju i rezervacije. Mnogi od njih su srednjoškolci, ali i studenti te nešto starija populacija željna pozitivnije priče iz regije. Lični i poslovni uspjesi naših govornika su motivirajući za sve podjednako, a iskustva koja dijele sa publikom su izvrsna nadopuna našem formalnom obrazovanju", istakla je Adila Salibašić, predsjednica Udruženja PLUS.

Ulaz na konferenciju je slobodan jer u Udruženju PLUS smatraju kako obrazovanje mora biti besplatno i dostupno svima. Stoga, sve što trebate je poslati rezervaciju na e-mail adresu: [email protected] i vaše mjesto će vas čekati.

Više informacija o samom projektu Vaša(r) ideja, kao i snimljena predavanja možete naći na www.udruzenjeplus.ba.

Pojekt Vaša(r) ideja je podržala Vlada Švicarske i Američka ambasada u BiH a realizira se u saradnji sa Sarajeskim ratnim teatrom – SARTR i Mrežom vijeća učenika Kantona Sarajevo, te pod pokroviteljstvom Ministarstva za nauku, obrazovanje i mlade Kantona Sarajevo i Općine Centar Sarajevo.