Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebes i narode i drzave koji ne znaju sami napraviti inveaticione planove za sebe, nego im investicione planove kroje isti oni koji su prethodno ubijedili te narode i drzave da im nikaki ekonomski planovi ne trebaju da su oni greska socijalizma i da ce otvorene ekonomije i slobodno trziste sami urediti i razvoj i sve ostalo
Ne dajte pare balkanskim kvazipolitičarima. Pravite veliku grešku.
ni od kog nista ne uzimajte no sami pare stampajte i ulazite
Kad printas novac zar ne postajes dobrocinitelj?
Od sljedece godine slijede politicke i ekonomske promjene. Ameri i eu pocinju da investiraju. Istovremeno pocinje e borba sa korupcijom. Crno se pise nacionalistikcim strankama na vlasti.
Drugim riječima dajemo vam kredite morate se zadužiti i to po kamati od 2%. Ljudi će zaraditi za nama.
mpgu rec da sam dobar kao predstavnik 96tog godista zenio sam se vec 3 puta
ma jok ba ostavljam ja dosade mi
nema sanse ja volim zenska stopala luuud sam za njima ja ih volim lizat ko sladoled