Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuo sam da naveliko uvoze traktore, jer Dodik je pripremio referndum i uskoro planira najvecu svjetsku utrku traktora Laktasi ----> Beograd takmicari moraju pregaziti Mesiceve prepreke postavljene na koridoru, i stici u BG s traktorom u jednom komadu. Nagrada za prvo mjesto je najnoviji kineski traktor proizveden u bivsoj PC - RS !
Dodo, majstore. Rasturio si nakaradni Dejton i rasturio si nakaradni PC entitet. Kad se to jednom urusi samo u sebe, imacemo priliku da gradimo BiH po mjeri normalnih ljudi koji zele da zive ovdje. Hvala ti od srca i samo naprijed.
smanjen izvoz, smanjen uvoz, jos malo i svi ce te prositi, dobar vam ovaj dodik (traktorista) samo za njega glasajte heheheh REFERENDUM JE VAZAN HEHEHEH