Još jedna pekara u nizu
185

Uživanje u pekarskim delicijama na svježem zraku: Mlinar od sada i na Trebevićkoj žičari

Mlinar otvorio još jednu poslovnicu, ovoga puta na Trebevićkoj žičari
Mlinar otvorio još jednu poslovnicu, ovoga puta na Trebevićkoj žičari
Otvaranjem nove poslovnice Mlinar vas vodi na omiljeno izletište žičarom, onako kako se stariji sjećaju i vole, a kako će mladi tek voljeti i sjećati se. Volite prirodu, uživajte i omogućite drugima da uživaju u svježem zraku i mirisnim pecivima - poručili su.

Današnjim otvorenjem još jedne poslovnice, ovoga puta na Trebevićkoj žičari, domaća kompanija MD Family ponudila je našem gradu novo mjesto za kratki predah i uživanje u vrhunskim okusima širokog asortimana pekarskih delicija certificiranih oznakom Halal kvalitete.

"Ponosni smo na cijelu Mlinar ekipu koja stoji i vrijedno radi iza svakog našeg projekta i što sa svakim novim uspješno realizovanim projektom, kao što je ovaj, dokazujemo da Mlinar raste i postaje sve prepoznatljiviji u ovoj grani industrije u Bosni i Hercegovini", naglasili su iz kompanije MD Family.

Trebević, planinu u srcu grada, žičara je približila građanima i omogućila jedinstveno iskustvo užitka u panoramskom pogledu na Sarajevo, a iz Mlinara su se pobrinuli da upotpune taj ugođaj i obezbijede posjetiocima mjesto gdje zasigurno mogu uživati i u ukusnim pekarskim delicijama.