Novost na tržištu
54

Uzbudljivom večeri inovacija BAT u Sarajevu proslavio lansiranje glo HYPER PRO uređaja

glo HYPER PRO party
glo HYPER PRO
Sinoć je Sarajevo bilo centar zbivanja. U prekrasnom ambijentu Four Seasons Penthouse restorana, BAT je sa stilom proslavio svoju najnoviju inovaciju – glo HYPER PRO uređaj za zagrijavanje duhana, u društvu mnogobrojnih uzvanica. Tim su se korisnici u BiH pridružili skoro devet miliona punoljetnih glo korisnika širom svijeta.

Kako su rekli iz kompanije, korisnici u BiH dobili su priliku postati dio manjeg broja zemalja u kojima BAT posluje globalno, a u kojima je dostupan najnoviji glo HYPER PRO.

Prije spektakularnih nastupa Petra Graše i Berina Buturovića, uzvanice su imale priliku da se kroz interaktivnu postavku upoznaju sa naprednom tehnologijom koja stoji iza najinovativnijeg uređaja za zagrijavanje duhana kompanije BAT do sada, koji odlikuje moderan i elegantan dizajn, u kombinaciji sa unapređenim iskustvom upotrebe.

glo HYPER PRO
glo HYPER PRO

Dobrodošlicu na događaj i u novi glo svijet uzvanicima poželio je Johan Baguca, direktor BAT-a za BiH.

"glo HYPER PRO je puno više od uređaja, jer je perfektna kombinacija tehnoloških inovacija i sofisticiranog dizajna. Dizajniran je da svakodnevne trenutke učini izvanrednim zahvaljujući uvođenju novih tehnologija, poput pametnog LED ekrana i HeatBoost sistema indukcionog zagrijavanja. Posebno me raduje što je sa dolaskom glo HYPER PRO-a BAT na tržištu BiH jedina kompanija u industriji sa prisutnim svim kategorijama bezdimnih proizvoda smanjenog rizika", rekao je Baguca.

Velika novost je i HeatBoost tehnologija indukcionog zaigravanja, koja pruža intenzivniji ukus u Boost načinu rada, dok je trajanje sesije u Standard načinu rada do 30 sekundi duže u odnosu na prethodne modele uređaja, a moguće je ostvariti do tri uzastopne sesije. Uvođenje inovativnog EasyView LED ekrana omogućava korisniku kontrolu konzumaciju, pružanjem informacija o izabranom načinu rada, statusu baterije, preostalom vremenu trajanja konzumacije.

glo HYPER PRO
glo HYPER PRO

Uređaj glo HYPER PRO već je dostupan na kioscima iNovina i drugim prodajnim mjestima širom Bosne i Hercegovine. Ne propustite priliku da postanete dio ove tehnološke revolucije.

*Na osnovu težine dokaza i pod pretpostavkom potpunog prelaska sa pušenja cigareta. Ovi proizvodi nisu bez rizika i izazivaju zavisnost.