Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA kriminalna organizacija je uvijek težila da u što većem stepenu onemogući svaki vid komunikacije sa normlanim svijetom. Zato mi danas ni auto-puta nemamo, a o 4G da ne govorimo.
U ovoj zemlji je dolaskom nacionalista 90 - ih godina sve postalo zamrseno i komplikovano pa tako i ovo.Kod njih ne postoji sposobnost vec podobnost
Oooooooo Fikrooooooo...oooooooo Fikreteeeeeeee. To mi je bivši kolega. Dovikivaćemo se.
Mi imamo sve sranje u bojama itd.
Da vam sad kažemo znali smo svi da će negdje zapet, nebi nam vjerovali.
To ce izgledati isto kao prelazak sa analognog na digitalni tv signal, jedno desetak godina uz obavezno odlaganje svake godine za narednu.
U Francuskoj uskoro uvode 5 G mrezu! 10 eura mjesecno broj uz no limit u cijeloj EU uz 30 giga mobilnog interneta. Sta reci, koju posluku porati!?
https://avaz.ba/vijesti/bakirova-minuta/403623/onda-ko-je-ubio-celu Tika taka, tika taka 💀💀💀💀💀
A da prvo 3G kako treba napravite? Izmjerite brzinu 3Ga na Skenderiji, i bilo gdje drugo, Sramotno zaista.🙂
Ne mozemo se mi nikada usaglasiti, tuzno je da opozicija nece da podrzi odredjene prijedloge koji bi olaksali svkaodnevnu komunikaciju gradjanima. Takodjer nekada i aktuelna vlast ne podrzi nesto sto opozicija predlozi bas da bi se revansirala. Mislim da se ne smiju odredjeni prijedlozi dovoditi u pitanje radi politickog rivalstva.
Ruše BH Telecom da ga prodaju za jeftine pare
Normala , mjesec dana i vise cekas za jedan obicni modem koji spada u potrosni materijal, smjensi su iz godine u godinu
To je neposteno prema bh telekomu, ljudi su instalitali opremu koja ce zastariti dok se oni usaglase, da ne govorimo da ce druga dva operatera moci kupiti opremu po jeftinijoj cijeni.
T- mobile u Hrvatskoj uvodi 5G mrezu, proba izvrsena 13 7 i najprije ide Istra!Uvode je paralelno s Njemackom i Svicarskom.Jel moguce da se ovi nasi jos misle o 4G?Sigurno stigla ponuda iz hrv za njihove rashodovane bazna stanice za 4G ,pa se neko mora ugradit!
@federalac2000c nema debila kao ti koji glasa za zelene
@Nixer jadnice. Hrvatska je uvela 5G a ti crkni od muke.
kakav 4G Meni 3G ne valja ne moze da otvori osnovne stranice. na pola mjesta po gradu stoji E to je sramota. stidi se BHTelecomou. sramota.
Sramota !!!!!