|

Uvijek pravi izbor: Mercator u ponudi izdvaja preko 800 Mercator proizvoda

Uvijek pravi izbor: Mercator u ponudi izdvaja preko 800 Mercator proizvoda
50
Sponzorirani članak
18.10.2019. u 10:25
0
komentara
50

dijeljenja
1/3
2/3
3/3
Mercator u ponudi izdvaja preko 800 Mercator proizvoda kojima razvijaju i unapređuju trgovačku marku Mercator, a koje pored renomiranih bosanskohercegovačkih čine i proizvodi regionalnih proizvođača sa strogo kontrolisanim porijeklom robe.
"Želimo da svaki dan, pri svakoj kupovini, naši dragi kupci imaju velik izbor veoma kvalitetnih Mercator proizvoda po izuzetno povoljnim cijenama. Zato smo ponudili preko 800 Mercator proizvoda, rađenih sa velikom ljubavlju, iskustvom i znanjem, te ojačali partnerske odnose s dobavljačima koji izrađuju vrhunske proizvode za vas. Želimo zadovoljiti potrebe cijele porodice i sa velikom pažnjom smo se posvetili razvoju svake kategorije proizvoda", navode iz Mercatora.


"Svakodnevno radimo na razvijanju novih Mercator proizvoda, jer želimo našim kupcima ponuditi raznolikost ponude izuzetno kvalitetnih proizvoda, po izvanrednim cijenama. U ovoj godini proširili smo asortiman i ponudili preko 100 novih proizvoda, koji su u veoma kratkom periodu prepoznati od strane naših kupaca na što smo izuzetno ponosni. Kako bi na najljepši mogući način upoznali kupce s našim već poznatim brendovima, ali i novim, pripremili smo kampanju pod nazivom UVIJEK PRAVI IZBOR i priču o Mercator trgovačkoj marki zaokružili TV spotom, koji je najbolje prikazao tko su najlojalniji potrošači naših Mercator proizvoda", Izjavila je Martina Jakešević ispred sektora marketinga i PR-a.

Mercator ima više linija trgovačke marke, tako da ćete na policama njihovih marketa pronaći namirnice za svakodnevnu potrošnju pod brendom Mercator, ulje, rižu i tjesteninu, mlijeko proizvedeno kod domaćeg proizvođača MI99, veoma kvalitetnu liniju proizvoda brenda Lumpi koji obuhvata dječije pelene i vlažne maramice, tu je i program BIO proizvoda Bio zone i Free Zone, linija za njegu tijela Olea, linije za čišćenje doma Dax, Natur i Daisy, ukusne čokolade i keksi Finnese, kao i noviteti Mercator Garden Good suho voće i povrće sa zavidnom širinom asortimana, tekstil za dom, kućanski aparati Home s modernijom linijom i poboljšanom kvalitetom i dr. U ponudi imaju i veoma kvalitetnu hranu za pse Mercator brenda Buddy i hranu za mačke brenda Kitty.

Posjetite Mercator prodajna mjesta i sami se uvjerite u pravi izbor i vrhunski kvalitet, uz izuzetno povoljne cijene njihovih proizvoda.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.