Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dominacija :)
Cuj uvoze naftu iz Hrvatske, Italije i Srbije? Djaba "arapska braca", nafta se uvozi od svercera?
Klasa 1 hahahaha.
Piśam se na bilo koje gorivo i naftu naśu koju uvoze..Sranje do neba.
NIS su najbolje pumpe, najbolje gorivo. KOd većine ostalih su jeftinija ali i gora. Uspeš cvaju, za 5 dana opet.
Cuj za 5 dana opet. Meni 50KM može biti dva dana. Ne možeš tako porediti, sve zavisi ko koliko koristi auto, na koji način i gdje.
@BosnianKingdom46 Po gradu, ne govorim o daljim putevima.
ustaski lobi
To se zahvali "Balijama" iz Sarajeva koji su prodali Energopetrol Ini,pa sada ta ista Ina preko Energopetrola zatrpava sam Energopetrol enormnim kolicinama nafte.Caka je izvlacenje love od Energopetrola,a kako ce oni i sta ce sa tim gorivom,to vec moras pitati njih ;)
A da nam kažete kakav je bio kvalitet tih uvezenih derivata ? Ako neko smije da kaže i komentariše to ?
Slo Petrol je dobar sa kvalitetom ali je i dosta skuplji, Rafinerija Brod je smeće, HoldIna je na nekoj sredini sa kvalitetom zavisi koji region, Gasprom ima dobru kvalitetu, rade na tome, Hifa je kako kad sa kvalitetom jer ne nabavlja od Ine svu količinu nego iz Italije sa još jednim dobavljačem kojeg ne bi pominjao. Privatne pumpe koje vode računa o tome gdje uzimaju su rijetke ali ih ima. Sa druge strane dosta privatnih pumpi traži najpovoljnije cijene ne pitajući za kvalitet..