Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj sa 0,15 km ,prije ce biti da je nesto drugo trljo,nebi reko da su ruke u pitanju
A STA JE SA CORONOM????
Dobra godina za prekupce, kao i svaka. A uzgajivači jedva na pozitivnu nulu. Kako nema novinara da napiše ništa o klasiranju krastavaca, kad otkupljivači jednim potezom uzmu svu zaradu uzgajivačima? O tome treba pisati i pričati, čisto izrabljivanje.
'''Sekretar Udruženja za poljoprivredu i prehrambenu industriju koje djeluje pri Privrednoj komori TK Suad Selimović u razgovoru za Klix.ba ovu godinu za uzgajivače i izvoznike kornišona ocjenjuje katastrofalnom.'''
'''Među njima se nalazi i Jasmin Selimović iz živiničkog naselja Svojat''' Family bizMis...Ovaj stariji je lopinas.Provjereno! Sta reci....:( Jutro pogana SDA sirotinjo...jedi vodu pij krastavce.
proizvodi li se išta drugo u BiH osim kornišona,malina i šljive??
ovo ja hamalski i nedovoljno plaćen posao, ko je radio zna o čemu pričam!
nadam se da ce i "moj karastavac" uskoro u EU...
Branje krastavaca bez grudnjaka?!😂