Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako im je biti najbolji kad imaju Fejzu!
Ima li neko ko je dozivio kraj Ugovora o ziv.osiguranju koji je bio zakljucen,recimo na 15 godina. Neka objavi kolika je bila mjesecna rata,i koliko mu je isplaceno nakon 15 godina (nakon isteka Ugovora), pa da izracunamo koliki je imao "dobitak".
1." Ne radite ugovore o zivotnom osiguranju"! 2.Necete profitirati! 3."Profitirati mozda mogu samo nasljednici onih koji umru nakon par godina od ugovora. 4.Oni koji dozive kraj Ugovora o ziv.osiguranju prije su gubitnici nego dobitnici. 5.Parafraziram pisanje austrijske stampe iz 2009: Sudovi u Austriji godisnje presude oko 50.000.000 € u korist gradjana a na stetu osiguravajucih kuca-razlog manipulacija i "obmana".
Natjeraju te da uzmeš životno kao jamčevinu za kredit, ako nemaš na šta uzeti hipoteku, zato i imaju toliki porast broja
Pare pod jastuk, nema druge.
mamu li vam lopovsku i banditsku, znate dobro naplatiti ali kad vas ganjaju da polisu osiguranja otkupe svi je odbiju jer ne isplacujete zahtjeve. bando jedna govnarska
Rekli su platite i donesiti nalaze isplatit cemo vas, i naravno isplate koliko si im platio polisu odnosno samo ti vrate pare koje si im vec dao.. nikad vise!
Banda lopovska bas kao i Grawe. Neki pametniji oblik stednje i finansijske sigurnosti vam srdacno savjetujem...
Jedini koji poštenije posluju su Wiener