biznis
4

Usluga mobilnog bankarstva preko Windows Phone 8 u Intesa Sanpaolo Banci BiH

Klix.ba
Intesa Sanpaolo Banka BiH je prva banka na bh.tržištu koja je uslugu mobilnog bankarstva proširila i na Windows Phone 8 operativni sistem.

Korištenje m-Intesa usluge je do sada bilo omogućeno za Iphone i Android operativne sisteme, a sada Intesa Sanpaolo Banka svojim klijentima pruža mogućnost korištenja mobilnog bankarstva i na Windows Phone 8 operativnom sistemu, što uslugu čini dostupnom većem broju klijenata.

Mobilno bankarstvo m-Intesa je usluga koja korisniku omogućava obavljanje finansijskih transakcija i pregled stanja na računima putem mobilnog uređaja sa bilo kojeg mjesta i u vrijeme kada mu to odgovara.

Korisnik ove usluge ima uvid u sve proizvode koje koristi u Intesa Sanpaolo Banci (računi, štednja, krediti i kartice), te može vršiti plaćanje u BiH, obavljati usluge transfera novca i konverzije, kao i koristiti druge pogodnosti.

Za korištenje usluge mobilnog bankarstva potrebno je da korisnik ima otvoren tekući račun u Intesa Sanpaolo Banci i potpiše odgovarajući ugovor o korištenju m-Intesa usluge.

Sa odgovarajućeg marketa (Google Play, App Store ili Windows Store) korisnik usluge m-Intesa preuzima i instalira aplikaciju na svoj mobilni uređaj i pristupa usluzi m-Intesa.

Sve dodatne informacije o m-Intesa usluzi klijenti mogu dobiti u poslovnicama Intesa Sanpaolo Banke BiH, pozivom na besplatni info telefon 080 020 307 ili na web stranici (www.intesasanpaolobanka.ba ).