{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Usluga mobilnog bankarstva preko Windows Phone 8 u Intesa Sanpaolo Banci BiH

10.4.2014. u 09:48
4
3
Usluga mobilnog bankarstva preko Windows Phone 8 u Intesa Sanpaolo Banci BiH
4
Usluga mobilnog bankarstva preko Windows Phone 8 u Intesa Sanpaolo Banci BiH
Intesa Sanpaolo Banka BiH je prva banka na bh.tržištu koja je uslugu mobilnog bankarstva proširila i na Windows Phone 8 operativni sistem.
Korištenje m-Intesa usluge je do sada bilo omogućeno za Iphone i Android operativne sisteme, a sada Intesa Sanpaolo Banka svojim klijentima pruža mogućnost korištenja mobilnog bankarstva i na Windows Phone 8 operativnom sistemu, što uslugu čini dostupnom većem broju klijenata.

Mobilno bankarstvo m-Intesa je usluga koja korisniku omogućava obavljanje finansijskih transakcija i pregled stanja na računima putem mobilnog uređaja sa bilo kojeg mjesta i u vrijeme kada mu to odgovara.

Korisnik ove usluge ima uvid u sve proizvode koje koristi u Intesa Sanpaolo Banci (računi, štednja, krediti i kartice), te može vršiti plaćanje u BiH, obavljati usluge transfera novca i konverzije, kao i koristiti druge pogodnosti.

Za korištenje usluge mobilnog bankarstva potrebno je da korisnik ima otvoren tekući račun u Intesa Sanpaolo Banci i potpiše odgovarajući ugovor o korištenju m-Intesa usluge.

Sa odgovarajućeg marketa (Google Play, App Store ili Windows Store) korisnik usluge m-Intesa preuzima i instalira aplikaciju na svoj mobilni uređaj i pristupa usluzi m-Intesa.

Sve dodatne informacije o m-Intesa usluzi klijenti mogu dobiti u poslovnicama Intesa Sanpaolo Banke BiH, pozivom na besplatni info telefon 080 020 307 ili na web stranici (www.intesasanpaolobanka.ba ).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: