Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a zašto ne i "kitarinda" :D
@noSonya Kobilama se masovno daju imena Kobilinda
@noSonya ili pak "Kitalada"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova bi šešelju guze dala kad bi pomoglo za izbore.
Misliš da Baqe ne bi.
Hoće bit svastika ili U na čokoladi ?
To se u Bosni nece biti najprodavaniji proizvod. Oslikajte je na toaletnom papiru, kupicemo i za zalihe.
Osjećam se tako nizak i ništavan zbog svog i drugih komentara o presjednici Kolindi. Kao musliman kajem se svoje izjave i vjerujem da je to sve zbog komentara srpskih trolova predstavljeni kao balije.Bez obzira što manipuliše nacionalizmom ja se neću više spuštati na njen nivo. Dosta je Cro trpila srpski pritisak preko bošnji.
Čokoglupača je u EU i NATOu. A mi ni na pola puta. Turska nam pravi autoput za Beograd, ne jedan nego dva. A kod nas niko nesmije reći Turcima da nama ti autoputevi netrebaju. Čak ni Srbima u BiH ne. I oni se okrenuli na zapad. Oni Čokoglupaču hofiraju, jer im mogu biti samo od pomoći.
🧐.🤔🙄. Ima li HALAL CERTIFIKAT😜😁😁😁🤓
A hoce li biti vlazna i slatko-kisela unutrasnjost.Ili ce biti opora???
@iskreno_pa_kud_puklo,, 🤗🙈 samo malo liznes 😜i onda prstic🖕😆😂😂
pionir na aparatima
Zena zivi u opasnim deluzijama, ne zna gdje udara. I opet ce dobit izbore. Jer je "lijepa".
BEZVEZE!!!!!Drzi se ti dnevnika i OS!
Moze i sredstvo za proljev čokolinda
hehe može i prdalinda što se mene tiće. hehe to za dezert povrh čoko koko hihihi
kitolina
dosadni ste više sa ovom rugobom! korisnije je svima da objaviti neki članak o ovcama. neki vole te životinje a neki pečenje. od pomenure rugobe slijedi dijareja
Hahahahahahahaaaaa
Kitarin jogurt uskoro.