|

Uručenje "Grimizne kugle" klubu "Gardens" 21. januara

Uručenje "Grimizne kugle" klubu "Gardens" 21. januara
0
F
FENA
11.1.2011. u 15:30
0
komentara
0

dijeljenja
Uručenje "Grimizne kugle" klubu "Gardens" 21. januara Gardens: Najljepši objekat
Grimizna kugla, prestižna nagrada za najljepše uređen ugostiteljski objekt u Bosni i Hercegovini koju dodjeljuje internet magazin Enterijer.ba, bit će uručena Klubu i restoranu "Gardens" iz Međugorja 21. januara.
Daliboru Ostojiću, suvlasniku i voditelju "Gardensa", Kuglu će uručiti Vedran Pribilović, direktor magazina Enterijer.ba, na svečanoj ceremoniji koja će biti održana u tom klubu.

"Svaka nagrada je nešto što u ljudima probudi zadovoljstvo, sreću i ponos, a kako se ovdje radi o nagradi za enterijersko uređenje i to za područje cijele države, onda mogu samo ponoviti riječi sa početka rečenice – sretni smo, zadovoljni i posebno ponosni na Grimiznu kuglu", izjavio je Ostojić.

Prema navodima iz Enterijera.ba, prisustvo svečanoj ceremoniji već su potvrdili načelnik Općine Čitluk Ivo Jerkić i čuveni bh. arhitekta zaslužan za današnji izgled "Gardensa" Amir Vuk Zec, a očekuje se i dolazak Nevenka Hercega, ministra okoliša i turizma FBiH i njegovog pomoćnika Nedjeljka Babića.

Grimizna kugla predstavlja prvo javno priznanje za kvalitet i stil uređenja ugostiteljskog objekta u BiH. Prvi put je dodijeljena 2008. godine i to Vinskom baru "Provence" iz Banje Luke, a godinu dana poslije Restoranu "Grappolo" Hotela Brotnjo iz Čitluka.

Za izgled nagrade zaslužni su umjetnici iz Meksika koji kuglu prave na tradicionalan način – puhanjem stakla. Svaka kugla je unikatna, kao i njeno postolje za koje se ove godine pobrinuo dizajnerski tim kompanije "Kristal" iz Viteza, saopćeno je iz internet magazina Enterijer.ba.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.