Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gusicu 53 marke dobijem za prevoz i necu da ih trosim za GRASov prevoz nego biram ono sto je meni jeftinije, bolje i ugodnije. Te 53 marke nisu tvoje nego moje da ja odaberem kako cu doci na posao a moj izbor nisi TI NI GRAS. Treba vas tuziti radi ovog nametanja da se za te par mora kupiti kupon.
Znaci necu da se vozim smrdljivim prevoznim sredstvima, za koja ne znam hoce li doci i kada, da disem isti smrdljivi zrak i da cekam kad ce mene neko izbunariti ili trznuti sarafciger .... moje pare - moje pravo na prevoz kakav JA ZELIM a ne koji mi ti dajes. Meni ne trebate ni ti ni gras ni vasa politika i ponuda.
Bravo, baš tako!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
znači pazi ovo, vlada hoće da izbaci uredne, čiste, mirisne, udobne autobuse centrotransa sa linije komercijale kako bi gras mogao da vozi građane u kršu i smrdljivom otpadu od autobusa i ne samo to,još će povećati cijenu karte na 2 marke. dotakli smo dno dna....
pametnije rjesenje: oduzeti centrotransu autobuse i dati grasu, ostalu imovinu rasprodati i dati pare grasu.
@kabanica čime je to gras zaslužio da im se daju tek tako centrotransovi autobusi svega ti? gras je zaslužio da propadne, odavno se ne može spasiti
Svima loši tramvaji ali idalje neće da plaćaju karte... Niko te neće ni tjerati da je kupuješ, ali se nećeš moći više da voziš besplatno. Daj Bože da samo ovo nije opet prodavanje magle (:
@pisofsit12 da svi koji koriste grasov prijevoz placaju sigurno bi bili i bolji uslovi... nek stisnu i ne plate u centrinim
A jest ovaj bucmast i podobro luckast
Vrlo upecatljiv covjek,idealan za GRAS-glava mu zauzela pola kancelarije!
Hoćete da živite na tuđi račun, tjerate druge firme koje su i same u problemima da kupuju kupon koji im ne treba, mnogi se poguraju sa te 53 marke u preživljavanju.
drzavna rjesenja su uvijek otmi od gradjana... sta drugo da rade ? ;) drzava ne proizvodi NISTA
gledaj ti te glave uhljebljene.. znaci.. nebi znao stand na pijaci voditi
nece vam to uspijeti, necete se izvlaciti preko nasih leđa i propast cete. prvi cu podnijeti apelaciju protiv toga da vam oborim to na sudu.
opet ucjenjujete narod da narod vraca vase dugove, zaposljavanje familija, krađe karata, materijala itd., i zato vam zelim propast
Mrs magare debelo
Sta nam rade a narod trpi i dalje ... nevjerovatno :-)
Ko glasa za SDA na slijedećim izborima, Dabogda nikad sreće u životu ne imao!!!
Firme i kurca, pa ovakav prevoz ima samo u par zemalja zapadne afrike. OJJJ Metropole gospodo Borovac haha
ja stručnjaka i govana :)
Kako su GLUPI! Sada će raja na taksi ići, većini će jeftinije biti da njih nekoliko sjednu na taksi nego da čekaju komercijalu i guraju se u njoj. Još će manje prihoda GRAS imati!
Il' je hrabar il' je lud,ako misli da zaista može spasiti GRAS... u svakom slučaju,zaslužuje poštovanje za optimizam!
Klasičnio mafijaški način rada. Sve gubitke trebaju da pokrivaju korisnici prevoza a lopovi da uživaju u ukradenom. Ako se Centrotransu isplati komercijala za 1 KM čemu uvoditi komercijale GRAS-a po duplo skupljoj tarifi ?