Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljud nisi primili plate 5 mjeseci pare dolaze agdje odlaze niko ne zna, mislim da za to postoji nesto sto se zove finansijska policija, a ako ona ne radi posao onda je ne trebamo ni finansirati nasim porezom.,....
Pa šta zasjedate više koje PM. pare na sunce, pa da radimo!!!
Samo naprijed Zeljeznicari, s vama smo. Istrajte do kraja!
Zaimali su i ostali bivši furdaši iz uprave, koji sad glume gospodu u tamnim odijelima i bundama. Našla se furda u čem nije bila !
Čim se radnici pobune i izađu na prugu- SVETLANA MUJKANOVIĆ krhne disciplinsku. A nema njoj disciplinske za maliverzacije koje radi, niti joj iko išta smije.
Direktor Narcis Džumhur putuje po svijetu svaki mjesec bar dva -tri puta o trošku firme. Za to i njegove dnevnice se ima para. Ima privatni restoran gdje dovodi poslovne partnere na skupe večere i plaća sam sebi trošak sa računa željeznica. Uzima provizije na sve strane. Po čemu je ovakav direktor motivisan da bilo šta izmjeni u našoj firmi? Ističe mu mandat, a trudi se da ostane na položaju još dvije godine jer toliko ima do penzije. Šta će napraviti za našu firmu za te dvije godine osim novih dugova? Možda će dobiti još koje priznanje za menadžera Evrope, regije, BiH, Balkana, Srednje Evrope...
U dijelu menadžmenta u Želj. Federacije su osobe koje nisu sposobne da obavljaju funkcije, što se odražava na stanje u željeznicama. Zaposleno je previše radnika, kaže Mehinagić iz ministarstva saobraćaja da je oko 1000 viška.I taj višak ždere pare, a to su zaposleni koji nemaju nikakvog posla, i ništa ne rade- a primaju platu, a primljeni su preko \" v e z e\". Ličnost koja je odgovorna za takvo zapošljavanje je Svetlana Mujkanović koja je osim mnogih i mnogih, zaposlila i kćerku i sestru, te namješta dobre plate svojim pulenima.