Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ti vakcinu i vidjet ćeš za godinu će se oporaviti sve. Dok se ostatak svijeta oporavi kinezi će biti spremniji nego ikad. Kinezi su peksini i sada to koriste kao oruđe, jedu slijepe miševe i civetke koje nakon iskorištavanja sa farmi proizvodnje skupocijene kafe konzumiraju. Ljudi sjetite se da su sve ovo kinezi uzrokovali.
Nece pasti jer su patrioti u prednosti, prelazi se na novi sistem, tj. nema vise printanja kesa privatnih centralnih banaka koliko im je volja, nego dolazi novac sa pokricem, sto ce pomoci citavom covjecanstvu, dokazalo se da globalizam ne funkcionise, europske drzave zatvaraju granice izmedu sebe, mi kao drzava trebamo da uspostavimo svoju privredu i da neovisimo o snabdjevanju od stranih drzava!
u BiH je isto evo ga sad ce jos malo pa 30 godina
Ionako je sve namjesteno amerika bankrotirala i hajmo pustit koronu u strahu da i Kinezi ne preteknu
Ko ce vise zaraditi na injekciji i fol lijeku za corona virus ... Zato BIH kao mala zenlja treba ODMAH da krene u proizvodnju hrane i preorjentisanje tvrtki na proizvodnju o og sto ce trebati nama ali i na trzistu uz zadrzaanje stare proizvodnje ... tako ce zaposliti radnike i ove nase sto dolaze iz EU i sto ce doci i mirna Bosna ... ali treba odmah poceti sa tim...
pa to ste i htjeli , sta sad baljezgas