Promo
21

Upoznajte najmoćniji programski jezik – Java: Prijavite se za besplatan kurs na ITAcademy

Novi besplatan kurs u organizaciji ITAcademy održava se u centru Sarajeva i omogućava vam da se, bez obzira na predznanje, upoznate sa najmoćnijim programskim jezikom – Javom.

Kurs Java Core programiranja održaće se od 13. maja do 6. juna u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, a svi zainteresovani koji žele da kroz ovaj kurs zakorače u najplaćeniju oblast današnjice treba da obezbijede svoje mjesto popunjavanjem ove prijave. Broj slobodnih mjesta je ograničen.

Postanite dio oblasti u kojoj se ne čeka na posao, a odlična zarada se podrazumijeva

Informacione tehnologije su ubjedljivo najperspektivnija oblast 21. vijeka. U IT-ju ima dovoljno slobodnih radnih mjesta za sve koji su zainteresovani za IT karijeru, a i ne treba previše trošiti riječi na to koliko je visoka zarada u ovom sektoru zagarantovana. Ako se svemu tome doda i činjenica da se IT-jevcima pruža mogućnost i za rad od kuće, onda je jasno zašto su informacione tehnologije idealna oblast.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i zvanična potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve: bolje šanse za odličan posao imaćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tokom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama.

Najmoćniji programski jezik u oblasti informacionih tehnologija

Java spada među najbolje kreirane programske jezike, prije svega zbog svoje jednostavnosti i široke primjene u IT svijetu. Oni koji se odluče da karijeru grade kao Java programeri vrlo brzo savladaju potrebna znanja, zahvaljujući kojima mogu da rade na kreiranju igrica, izradi aplikacionih softverskih rješenja, Android aplikacija i mnogim drugim IT projektima.

Raznovrsnost koju donose vještine za rad u ovom programskom jeziku učinila je Java programere jednim od najtraženijih i najplaćenijih na tržištu. Njihova prosječna zarada u BiH iznosi oko 1.400 KM mjesečno, a ova cifra, u zavisnosti od iskustva programera, može biti i daleko veća.

Bez obzira na to da li ste se ranije susretali sa programiranjem, ovaj kurs osmišljen je tako da vam efikasno približi napredne karakteristike Java jezika i omogući vam da usvojite praktične vještine kodiranja. Vaš predavač na ovom kursu biće inženjer i magistar elektrotehnike Rijad Muhić. Ovaj stručnjak za Java programiranje posjeduje i međunarodno priznati Oracle certifikat, a trenutno je zaposlen u regionalnoj IT kompaniji Comtrade gdje je stekao i predavačko iskustvo.

ITAcademy – vaša priprema za najplaćenija IT zanimanja

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za samo 12 mjeseci u potpunosti obučite za novo zanimanje i pripremite za rad na najzahtjevnijim IT projektima.

Svaki program školovanja sačinjen je od kvalitetnih IT kurseva koji se redovno unaprijeđuju kako bi polaznicima bilo omogućeno da isprate napredak nove tehnologije i usvoje najsavremenija znanja koja se traže na tržištu. Jedan od takvih kurseva upravo je i kurs Java Core programiranja, koji možete pohađati potpuno besplatno.

Prijavite se što prije i obezbijedite svoje mjesto na Kursu Java programiranja

Svi zainteresovani za pohađanje besplatnog Kursa Java Core programiranja mogu se prijaviti online putem ove prijave. Podsjećamo vas da je broj slobodnih mjesta ograničen, zato ne oklijevajte – obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno, sve što vam je potrebno jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.