Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome ba da se mi prilagađavamo?
Ovo ba sabotirala Amerika sa gasom kod Toyote,da bi oni prodavali svoje sevrolete,sta vam je ba!?
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/licnost-dana/policajac-i-humanista
jos se nije rokno,a?pa sta ceka,ds se moli?Ajde,ajde..
Nema nista od plakanja..Kao pravi i ponosni JAPANAC,odmah i podhitno izvrsiti HARAKIRI::
Koji su ovi AMERIKANCI FASISTI ... Kako oni spasavaju svoju auto industriju ... Sjebi tojotu i sad kad javis ovakvu vjest tojota nerade kocnice svaki ovaj glupi amerikanac ce otic kupit neko americko vnago ... Taj problme sa kocnicom je prava sprdnja i na svakom drugom autu se tepih moze podvuci pod papuciu i napraviti problem identiocan njhovom ... Jadni mi
Sve je to kapitalizam,borba za prvo mjesto i namjestanje poslova u svijetu,dok jadnik na traci radi 5 smjena ,znaci i vikende za bijedni minimalac, ovaj mamlaz dera bonuse po nekolioko 100000 dolara u godini ako ne i milione.Malom covjeku je svejedno, ko ce bit\"najbolji\"proizvodjec automobila wv opel renault,jer se taj isti znoji kako vec naglasih za crkavicu tesko zaradjenu , pod veelikim pritiskom i stresom.
izvinite zaista. mi smo malo požurili da uzmemo lovu zaboravivši pritom na sigurnost i kvalitet koje smo inače prodavali kao marketinške trikove. fuj! đubrad japanska. vjerujem da će ti porodice nastradalih oprostiti
ovo su im garant ameri smjestili da spase domacu industriju. toyota je dominirala njihovim trzistem, a sada kako im je domaca auto industrija u krizi i kako je vlada dala pare za tu industriju , morali su nekako oboriti najvecu konkurenciju - toyotu. japanci su samo glupi sto su svoje fabrike prepustili amerikancima. trebali su se ugledati na njemce. oni su strucni kadar doveli bili.
Pa nije svako kretencina i neandertalac kao Dodo.
Kakva dalabu. Ja bi se samo nasmijo i reko ko vam je kriv kad ocete da se vozite brzo a znate da je to opasno. Sto niste kupili juga. Cuj, plako pred senatom.
Ne vidim nigdje Nazifa Gljivu?