Centar regije
0

UNIQA Osiguranje ugostilo 200 zaposlenika i partnera iz regije tokom Sarajevo Film Festivala

UNIQA osiguranje na 29. Sarajevo Film Festivalu
UNIQA osiguranje na 29. Sarajevo Film Festivalu
Tokom protekle sedmice, UNIQA Osiguranje je kao ponosni ekskluzivni sponzor i zvanično osiguranje Sarajevo Film Festivala, sa velikim zadovoljstvom, ugostilo preko 200 zaposlenika i poslovnih partnera iz regije Jugoistočne Evrope i Austrije u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Tokom prošle sedmice, UNIQA zaposlenici i partneri kao i brojni posjetioci Festivala imali su priliku uživati u mnoštvu filmskih projekcija, muzičkim performansima, ali i u edukativnim panelima poput ekološke inicijaitive Festivala "Green Pavilion" u kojem je, između ostalog, predstavljen plan održivog poslovanja UNIQA Osiguranja.

Kao vrhunac zabavnog dijela Festivala, u saradnji Festivala i UNIQA osiguranja, organiziran je event druženja povodom prijema u čast dobitnika nagrada 29. Sarajevo Film Festivala.

UNIQA osiguranje na 29. Sarajevo Film Festivalu
UNIQA osiguranje na 29. Sarajevo Film Festivalu

Pored zabavnog progama, UNIQA je za goste priredila i različite sadržaje radi jačanja poslovne saradnje, kako sa partnerima tako i među kolegama iz regije.

Adel Bahtanović, predsjednik UNIQA SEE regije
Adel Bahtanović, predsjednik UNIQA SEE regije

"Sarajevo Film Festival i UNIQA imaju mnogo dodirnih tačaka, ali je ključna da se oboje zalažu za jačanje regije i u kulturnom i u privrednom smislu. Od prošle godine, UNIQA još bliže sarađuje na regionalnom nivou, te nam je festival poslužio kao odlična podloga da se okupimo, međusobno zbližimo i ukažemo našim partnerima na prednosti regionalne saradnje. Želim se zahvaliti i čestitati Sarajevo Film Festivalu na izuzetnom događaju, uz obećanje da ćemo u godinama koje nam predstoje nastaviti da na svim tržištima u regiji zajedno širimo poseban festivalski duh", istakao je Adel Bahtanović, predsjednik UNIQA SEE regije.

UNIQA-i je pripala čast da kao domaćin projekcije filma "You were never really here" zatvori 29. Sarajevo Film Festival.