Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji \"Brzi\" voz ?! O čemu pričate ?! U Bihać dođem za 9 sahata !! Jel to Vama brzo ?!
ma ovi sto pricaju kao sta ce te vi u sarajevu, ovo ono, to nisu prave sarjlije, to su zivotinje koje su se slile nakon rata u sarajevo, pa im bihac ne valja. Mogu vam samo reci da sam veci gospodin od vas 90% sarajlija. Ono sto sam ja vidio su sve sami siptari, sandzaklije i cigani, zato legendo koja tipkash sa vrha igmana \'ajde lovi vukove!
za nas je Zagreb središte, ne Sarajevo....
jos samo da zabrane prolazak cestom iz sandzaka prema bosni i super
Bihac-Zagreb 150km Bihac-Sarajevo 320km Bosnjaci se zalazu za regije a ne nacionalizam, a to je bit EU
pa vise su bili na trosku nego sto su dobit ikakvu ostvarivali. gorovo za masinu je najmanji problem, pored radnika kojih ima masala, na svakoj stanici po deset i pitamo se sto nema para???
Sto se mene tice mozes i u p.I.C.k.u Ma.T.eRi.NU ....:DDDDD
Pa nije novi grad nego Bosanski Novi ne podrzavajmo fasisticke nazive gradova koji su promjenjeni bez saglasnosti Bosnjaka
Vlakovi od Bihaca do Zagreba, a do Sarajeva i ne idemo !!!
Sta ce sada saobracati? -Vlakovi!
aaaaa, BLUP. evo još jedno ide......aaaaaaaaa BLUP. Oni kontaju ja njuz zezam, a meni zebe glava, sprska mi glava zebe.....aaaaaaa BLUP.
cuj kakve, to vi po banjaluci, zagrebu, becu studirate? ima veze, i te kakve, bice jasnije kad se studenti vrate u autobuse nazad iz komfora voza, o cijeni ne treba ni raspravljati...
Kakve veze ima Bihac sa Sarajevom???
ŽRS propada!