Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo crno ukidanje roaminga dragi klixe, pises nebuloze. Niko nece ukinuti roaming, NIKAD! Mogu samo ukinuti naplatu roaminga. S obzirom da pisete nebuloze, da Vam docaram. Zamislite da se uvodi besplatan internet, i da Vi napisete naslov clanka da se ukida internet? A u stvari se ukida naplata internet,a kuzite sad? Roaming je servis koji omogucije da korisnik jedne mreze korsiti svoje usluge na drugoj mrezi.
sa ovim sporazumom profitiraju samo srbi sa obje strane Drine i niko vise..
Ma mrs, bh telekom grabi sakom i kapom, ne smijes nikog zivog pozvati a da te glava ne zaboli.
bh telekom uvijek daje vise ... nije to ko u mtel srbija i eronet covichdz...
Sta ce nam roming za Srbiju i Makedoniju ili Albaniju ko da neko ide tamo, daj nam za Hrvatsku
Izboriše se za godinu dana migranti da nemaju ni roming, u roku od deset godina će se izboriti da imaju i svog predsjedavajućeg! Živi bili pa vidjeli !