Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Državo i bogu si teška...
gdje......................kod sitnog naroda koji jedva vezu kraj sa krajem..................ili kod onih koji vec duguju milione ??????????
javna pljacka , kae moram ti nes napisat pa zvajz 1000- 2000 ,
Zasto se priopcuje ovo preko ovog sajta?Zar oni nisu duzni dostaviti pismeno svima, koje zele provjerovarati.Zakonom bi to trebalo biti normalno.Dok se mala udruzenja bavi borbom za opstanak, oni nemaju vremena da prate ovakva objaljivanja.Radi li se o nekom internom dogovoru u UINO-u?
Hajte malo do Hercegovine , Siroki , Ljubuski , Mostar itd. do Covicevih kladionica dole ne smijete ni prismrditi bagro ...
Da ovi uhljebljeni nazovi inspektori rade svoj posao u kapacitetu bar 20 % nebi nama trebao ni MMF ni akcize i što bi nam dobro bilo , joooj ...!!!
Eto zato je ekonomija usahnula k'o staro dudovo drvo! Ide ljeto pa treba podmazati uhljebski pazar od komisija i raznoraznih beneficija enormnog državnog sektora, treba slati uhjebsku deriščad na jadran, antaliju ili kod rodbine u europske destinacije, a poneki i preko bare dase kočopere na fejsu...
Sada ce dobiti kazne u visini poreza koji traze nazad. :-(
Gdje ces traziti svoje od drzave.Eto inspekcije odmah uvijek je to tako bilo
UIOBiH najavila pojačane PDV kontrole sa napomenom da kladionicama,i firmama u zapadnom Mostaru...Listici, Grudama, Sirokom brijegu ne smiju prici ni na 5 km, te mole sve poreske obveznike da svoje obaveze redovno izmiruju.
A zato je bila ona masaza. Valja naporno raditi sad i ici u inspekciju pa se trebalo pripremiti.
Nemorate puno traziti prikupicete milione za mjesec dana.
kakva nasa inspekcija. To su govna obicna. Da samo znate kako jedan inspektor provede svoj radni da zgrozili bi se :( fuuj lopovi
Što sebe ne kontrolišete, LOPOVI jedni...kod vas je zlo najveće....