Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene stvarno zanima,gdje idu prihodi od poreza?Ako oni rastu,zašto su budžeti od države do opština iz godine u godinu isti?Kako se onda i oni ne povećavaju?
Nazalost sve ce se potrositi a nece se vratiti na trziste u okviru investicije.
Kad bi jos bilo obavezno da cirkusanti iz SPC-ja i Islamske zajdnice uplacuju porez, kao i svi ostali sto ostvaruju profit, gdje bi nam bio kraj.
Zaboravijo sam gospu iz medjugorja i ona mesne pare ubire, red bi bio da i ona da svoj dijel, ako ne neka ide plakat u vatikan, a ne u medjugorje.
Ma ovo se povecali za iznos dažbina za onaj Bentley sto je uvezen...kako god daj Boze da ce ove pare otici u pravom pravcu
..sad kupite 200 Porshe Cayen-a po jedan za za svakog predstavnika BH vlasti.. i uzmite kredit od MMF-a da isplatiti invalidnine i penzije..