Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Previse su se muzjaci na cijelom svijetu uljuljali u sigurnost i slobodnu seksualnog uznemiravanja slabijih od sebe. I sad kad se digao svijet da tisucljetno zlostavljanje prestane, bune se bubice. Cuj ti to, vise ne mogu ni uznemiravat, vrijedjat i pipkat, a da ih se ne optuzi. Micice.
danas kazes zenskoj dobra ti frizura, ona te prijavi za seksualni napad.
@MobilniKuca Kad nabacis ljigavi osmijeh s dva zuba u dva reda i jod dodas "mackice", "lutko" i slicne ljigavstine trebas automatski platit ostetu za dusevnu bol.
Dara Khosrowshahi - direktor. Sugestija da novinarčić prvo progugla ko je lik pa onda piše tekst!
@planinski.lav jarane, novinar u klixu radi za 4 stoje, a nije kupio diplomu, sjaši slobodno
U americi se ljudi opare, muski kad iznerviraju popularne licnosti pa ih isti prozivaju i onda ih ovi tuze, a zene samo prijave seksualno uznemiravanje i ideee robaa :D
dara khosrowshahi nije direktorica vec direktor, quronja.
@ojebina Izvršna direktorica Dara Khosrowshahi HAHAHAHAHHAH
Misle ko Dara Bubamara